Türkiye Kupası'nın sponsoru Opel!

Türkiye Kupası'nın sponsoru Opel!

Basketbol Federasyonu ile otomotiv sektörü firması Opel arasında sağlanan anlaşma neticesinde Opel, 2007-2008 sezonu Bayanlar ve Erkekler Türkiye Kupalarının ana sponsorluğunu üstlendi.

Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, bu sezon gerçekleştirilecek Erkekler Türkiye Kupası organizasyonu "Opel Türkiye Kupası", Bayanlar Türkiye Kupası organizasyonu ise "Opel Bayanlar Türkiye Kupası" adıyla anılacak.


Opel Türkiye Kupası için özel olarak tasarlanan organizasyon logosunun lansmanının yapılacağı ve taraflar arasında varılan anlaşmanın kamuoyuna duyurulacağı basın toplantısının 1-6 Ekim tarihleri arasında oynanacak Opel Türkiye Kupası Eleme Grubu müsabakalarının tamamlanmasını takip eden bir tarihte gerçekleştirileceği bildirildi.


Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Ali Özsoy, Opel ile federasyon arasında varılan anlaşmanın Türk basketbolu açısından fevkalade önemli bir gelişme olduğunun altını çizerken, şunları kaydetti: "Opel gibi saygın, marka değeri yüksek, uluslararası arenada önemli başarılara imza atmış bir firmayı basketbola kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Federasyonumuz sponsorluk alanında bugüne dek gerçekleştirmiş olduğu ilklere ve başarılara bir yenisini daha eklemiş ve basketbolumuzun en önemli organizasyonlarından Türkiye Kupası'nın bir dünya markası Opel ismiyle anılmasını sağlamıştır. Opel'in basketbola katkı anlamında attığı ilk adım olarak değerlendirdiğimiz ve bir başlangıç olarak nitelendirdiğimiz bu işbirliği hiç şüphesiz basketbola yeni bir sinerji ve farklı bir heyecan getirecektir. Bu vesile ile General Motor yönetimine ve Opel yetkililerine basketbola olan katkılarından dolayı teşekkür ediyor, bu birlikteliğin Türk basketboluna hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum."


General Motor Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik ise Opel'in Türkiye Kupalarına ana sponsor oluşu ile ilgili olarak şunları kaydetti: "Günümüz ekonomik koşullarında şirketlere ve bizlere ekonomik, hukuki, etik ve sosyal sorumluluk alanında hem bireysel hem de kurumsal olarak birçok görev düşmektedir. Bu bağlamda Opel olarak Türkiye'de her geçen gün biraz daha popüler olan basketbola ilgiyi arttırmak, gençlerimizi desteklemek ve Türk basketboluna katkıda bulunabiliyor olmaktan son derece mutlu ve gururluyuz. Opel Türkiye Kupası'nın tüm basketbolseverlere coşkulu ve heyecanlı anlar yaşatmasını umuyor ve tüm katılan takımlarımıza başarılar diliyoruz."


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.