TRT Çocuk Rüzgar Gülü Başvuru Nasıl Yapılır? Başvuru Formu 2023

TRT Çocuk Rüzgar Gülü Başvuru Nasıl Yapılır? Başvuru Formu 2023

TRT Çocuk Rüzgar Gülü Başvuru Nasıl Yapılır? Başvuru Formu 2023

 

TRT Çocuk Rüzgar Gülü Başvurusu birçok insan tarafından merak ediliyor. Çocukların sevdiği bu program TRT ekranlarında yayınlanıyor. Çocuklar hem eğleniyor hem de sorulan sorular ile tatlı bir rekabete giriyor. TRT Çocuk ekranlarında Rüzgar Gülü'nün yeni bölümleri devam ediyor. Rüzgar Gülü programına başvurmak isteyen çocuklar için başvurular başladı.

Emel Yurt Özenç ve Serkant Özenç tarafından hazırlanan ve çocukların çok sevdiği yeni formatıyla Rüzgar Gülü programı tüm izleyicileri ekran başına çekecek. Ertesi gün Zıp Zıp'ın canlı yayınında, Atasözleri ve Kitap sorularına doğru cevap veren çocuklar, ertesi gün sorulan sorulara cevap vermeye çalışıyor. Doğru cevap veren çocuklara çeşitli hediyeler veriliyor.

TRT Çocuk'ta yayınlanan Rüzgar Gülüne katılmak isteyen kişiler TRT’nin resmi sitesi üzerinden linke giderek katılabilirler. Yarışma bölümüne tıkladıktan sonra rüzgar gülü başvuru formuna erişebilirsiniz. Başvuru formundaki telefon numaranız dahil olmak üzere tüm bilgilerin doğru olduğundan emin olun. TRT Çocuk başvurunuzu kabul ederse, telefonla iletişime geçilecek ve yayına bağlanacaksınız.

TRT Çocuk Rüzgar Gülü Başvurusu

TRT Çocuk'ta hafta içi her gün yayınlanan Rüzgar Gülü programına başvurduysanız, başvurunuzun iptal edildiğini ve programa katılmak istemediğinizi bildirebilirsiniz.

Rüzgar Gülüne, çocukların en sevdiği yarışma programına katılan her çocuk hediyeler alıyor. Günün sonunda, en yüksek puanı alan yarışmacıya bir tablet bilgisayar ve diğer yarışmacılara farklı hediyeler verilecektir. TRT Çocuk dergileri, Rüzgar Gülü Tişörtü ve Frizbi hediyeler arasında yer alıyor.

TRT Çocuk Rüzgar Gülü Ne Zaman Başlayacak?

TRT Çocuk'un en sevilen yarışma programlarından biri olan "Rüzgar Gülü" bir süredir yayınlanmıyor. Çocukların bu programın yeniden ne zaman başlayacağını merak etmesi normaldir.

TRT Çocuk Rüzgar Gülü ne zaman yayına girecek? Bu nedenle soru sık sık soruluyor. TRT Çocuk Rüzgar Gülü yarışması 1 Kasım'da yeniden yayınlanmaya başlayacak. 1 Kasım'dan itibaren çocuklar bu keyifli yarışmayı TRT Çocuk ekranlarında yeniden izleyebilecekler.

Rüzgar Gülü, çocukların ilgisini çeken renkli ve heyecan verici bir konsepttir ve çok sayıda eğlenceli yarışma içerir. 1 Kasım'da çocukların farklı parkurlarda yarıştığı bu eğlenceli program yeniden yayınlanacak.

Kaynak: https://www.arastir.net/trt-cocuk-ruzgar-gulu-basvuru/

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.