Transferde iki veya üç oyun var!

Transferde iki veya üç oyun var!

Yönetim ve teknik komiteler bugünü değil geleceği kurtarmak için radikal kararlar almalıdır. Birincisi, bazı isimlerle, kim olursanız olun kesişmeler kaçınılmazdır.

 

Yönetim ve teknik komiteler bugünü değil geleceği kurtarmak için radikal kararlar almalıdır. Birincisi, bazı isimlerle, kim olursanız olun kesişmeler kaçınılmazdır. Birincisi Susa'dır. Sezonun ardından ülkesine döneceğini açıkladı. Fazla mesai yaptı. Çok az katkı sağlar. Deli Ali. önceki kariyerinde. 10 numara farkı kapatamadı. Masuaku, Hope'un önünde belirir. Futbol geride kaldı. Raymond, içeride kanattan daha etkili. Ancak skora katkısı yeterli değil. Muleka küçük bir takımda büyük bir yıldız. Bu sistemde başarılı olmak zor. Talha genç bir yetenek. Zorluklara katlanmaya ve sıkı çalışmaya katlanmaya hazır. Ama bir düzeyde değil. Zamanlama kötü. Sadece rakibine bakıyor. Seth ağır muhafız. Ayaklarını kontrol edebilir. Welinton gideceğini betssen söylüyor, kalmamakta ısrar ediyor Özette birkaç ismin altını çizmiş olsak da, takip edilecek çok şey var. Beşiktaş bu arada şanslıydı. Kalıcı bir personel değişikliği yaparsa sistem kendi kendine düzelirdi. Transfere gelince... en zayıf halka orta saha. Burası en kalabalık bölge olmasına rağmen, yer adlarının kalitesi eşittir. Bir  numara  on numara. İki verimli kanat. Sonra en iyi serbest oyuncular ve en iyi defans oyuncuları var. Katkıda bulunamayanların adı ne olursa olsun acil ihtiyaç nedeniyle ayrılmak.

Gomez Şenol Güneş'in yönetim kaynaklarından ayrılır, N'Wakaeme ve Elneny'den bir ricada bulunur. Güneş, adının verilmesini, tavır alıp takviye istemesini istemedi. Ancak mevcut durumda penaltı istediği aşikar. Bilgi doğruysa, öğretmen doğru yoldadır. Yanlış ama doğru yol bu. Transferler artık kontrolsüz bırakılmamalıdır. Zor olsa da imkansız betssen giriş değildir. Öğretmenlerin bu konuda büyük bir sıkıntısı var. Tanıdığı eski isimlerin altını çiziyor. Keşke yapabilseydi; Talisca, Fabrizio, Adriano, Abubakar ve hatta Mario Gomez'i yeniden imzalayacak! Cenk Tosun, Valerien Ismael ve Şenol Güneş'in adaylıklarıyla yollarını ayırdığı Beşiktaş'ta ilk 11'e ve ardından A Milli Takım'a girmesinin ardından açıklamalarda bulundu. Cenk Tosun,  sezon başında büyük umutlarla Beşiktaş'a döndü ve Valerien Ismael ile barışamadı. Ligue 1 menajerinin planında yedek oyuncu olarak yer alan Cenke, Şenol Güneş'in göreve gelmesiyle  ikinci baharını açmaya başladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.