Trabzonspor genel kurulu toplantısı

Trabzonspor genel kurulu toplantısı

Kızlarımızın Betheney'deki kürek yarışlarını izlemeye olan ilgisi ve siz değerli ziyaretçilerimizin sporcu ablaları olarak onlara destek olmanız hepimizi çok mutlu etti. 

Kızlarımızın Betheney'deki kürek yarışlarını izlemeye olan ilgisi ve siz değerli ziyaretçilerimizin sporcu ablaları olarak onlara destek olmanız hepimizi çok mutlu etti.  Kızılin köyünde yaşayan kızları Adıyaman'a getirerek  önce yüzme eğitimi vereceğiz. Bundan sonra  Fikret Valimiz onları kürekhanede terbiye ettirmek için elinden geleni yapacaktır. Federasyon Başkanımız Erhan Ertürk kızlarımız için bu konuda bize destek olursa Kızılin köyünde yerleşik Kybele kürek takımı gelecekte  bu sularda kürek çekerek madalya kazanabilecek. Tüm sorularınızda onlara eşlik edeceğiz. ”

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Zamanı Perre Antik Kenti'nde düzenlenen "Kommagene Kürek Maratonu" yarışması ödül töreni ve toplu fotoğraf trendbet çekiminde Kürek Federasyonu Başkanı Erhan Ertürk ve Bursa Kürek Takımı Sporcuları  ve İl Gençlik ve Spor  Müdürü Fikret Keleş ile röportaj yaptı.

Trabzonspor Olağan Genel Kurulu yarın KTÜ Prof. Dr.  Turan Osmanlı Kültür Merkezi'nin salonunda yapılacak. Program Başkanı Ahmed Aoğlu ve tüm Yönetim Kurulu personeli hazır bulunacak Olağan Genel Kurul Toplantısının saat 10:00'da başlaması bekleniyor.

Gündem

Hissedarlar toplantısı konferans görüşmesi ve açılış töreni ile başlayacak. Akabinde hissedarlar genel kurulunun yönetim kurulu oluşturulacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde gündem genel kurula sunulacak. Dernek ve bağlı kuruluşlarının tüzüğünün ilgili hükümlerine göre hazırlanan idari ve mali raporların okunması ve müzakeresi yapılır. Denetim Kurulu raporunun okunması ve müzakere edilmesinden sonra, 47.  Yönetim Kurulu'nun süre için mali trendbet giriş ve idari yetkilendirilmesi Genel Kurul'da hazır bulunan üyelerin onayına sunulacaktır. Oylama sonucunda hazırlanan bütçe kulüp sekreteri tarafından okunur ve genel kurulun onayına sunulur. Genel kurulda iki yıl üst üste aidatlarını ödemeyen üyelerin istek ve dileklerinin genel kurula sunulması ve karara bağlanması teklif edilir ve genel kurul sona erer.

Bordo Mavili Kulüp tüzüğünün 29. maddesi gereğince üye olma hakkı bulunan, herhangi bir kesinti borcu olmayan ve fiilen üyelik 3 yılını doldurmuş olan üyeler, tarihinden itibaren yapılacak genel kurula katılabilir. Her yıl 20 Kasım ile Aralık arasında 20 gün geçmesi gerekir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.