Toz Bulutu Vatandaşa Yol Kapattırdı

Toz Bulutu Vatandaşa Yol Kapattırdı

Şişli Okmeydanı'nda Devam Eden Tünel Yol Çalışması Nedeniyle Kurulan Şantiyeden Çıkan Kamyonların Neden Olduğu Toz Bulutu Vatandaşı İsyan Ettirdi.

Şişli Okmeydanı'nda devam eden tünel yol çalışması nedeniyle kurulan şantiyeden çıkan kamyonların neden olduğu toz bulutu vatandaşı isyan ettirdi. Şikayetlerine rağmen tedbir alınmaması üzerine yolu taşlarla kapatan vatandaşlar, çocuklarının hastalandığını belirterek, yetkililerden yardım istedi.

Yaz sıcağında pencerelerini bile açamadıklarını ileri süren vatandaşlar, evlerinin tozdan geçilmediğini belirterek, yolu taşlarla trafiğe kapattı. Yetkililere durumu ilettiklerini ifade eden vatandaşlar, çocuklarının da sürekli hastalandığını söyledi. Yolu iki taraflı taşlarla kapatan vatandaşlar, "Görüyorsunuz bu garajdaki araba daha yeni gelmesine rağmen her taraf toz. Evimizin içi de böyle. Gerek Büyükşehir Belediyesi'ne, gerekse Şişli Belediyesi'ne durumu ilettik. Bize günlük yolun sulanacağını
söylediler. Ama kamyonlar sürekli buradan geçiyor ve her taraf toz duman. Yazın sıcağında penceremizi bile açamaz olduk" dedi.

Vatandaşların yolu kesmesi üzerine polis, olay yerinde güvenlik önlemi aldı. Bazı vatandaşların gecenin ilerleyen saatlerine rağmen evinin önünü yıkadığı görüldü.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.