Tiny House Çılgınlığı Fethiye'de

Tiny House Çılgınlığı Fethiye'de

Tiny House Çılgınlığı Fethiye'de

Tiny House Çılgınlığı Fethiye'de

PeakPoint Fethiye içinde en çok tercih edilen Tiny House’lardan biri. Hem yerli hem de yabancı tatilcilerin yararlanabildiği bu imkanlar gelişmiş özellikleri ile oldukça kullanışlı. Tam donanımlı olmaları nedeniyle rahat bir tatil yapma fırsatı sunmakta. Bunun dışında doğa ile baş başa. Eğer kafanızı dinlemek, doğa ile yalnız kalmak istiyorsanız size tüm imkanları sağlamakta.

Tiny House modelleri küçük olsa da insanlara gerek kendileri gerekse sevdikleri ile yalnız kalma imkanı sağlamakta. Bu nedenle oldukça sevilmekte. Eğer yılın tüm yorgunluğunu üzerinizden atmak istiyorsanız, PeakPoint tarafından size sunulan bu proje uygun fırsatlara sahip.

Tam donanımlı bir şekilde tatilcilere sunulduğu için problemsiz bir şekilde tatil yapma olanağı sunmakta. Bunun dışında doğa ile baş başa olduğundan huzurlu ve sessiz bir şekilde zaman geçirme olanağı tanımakta.

Ferah Bir Ortamı Var

Eğer tatilinizi sıcak bir yaz günü yapmışsanız, PeakPoint House modelleri klimaları ile serinlemenize yardımcı olmakta. Kış ayında gelmişseniz şömine ve soba gibi olanaklarından yararlanmanız da mümkün.

Böylece adeta her mevsim kullanılabilen yapıda. Bunu ısıtmalı havuzu da destekliyor. Bunların dışında proje doğanın ortasında bulunuyor. Bu nedenle her güne ferah ve enerjik bir şekilde kalkmaya yardımcı oluyor.

Proje de doğal yaşamı destekleyecek bir estetiğe sahip. Zira gökyüzü penceresi bulunuyor. Böylece yatmadan önce gökyüzünü seyretme olanağı sunuyor. Bunun dışında geniş küveti de yine manzaralı yapıda.

Denize Oldukça Yakın

PeakPoint Global Turizm Ölüdeniz mevkiinde bulunuyor. Ölüdeniz plajına da oldukça yakın konumda. Sadece 200-600 metre mesafede olduğu için gün içinde gidip gelmeniz oldukça pratik. Ancak evinizde havuza girmek isterseniz, havuzu oldukça kullanışlı.

Zira 1,4 metre derinliğinde olduğu için daha rahat etmenize yardımcı oluyor. 2,5 metre genişliği ve 6 metre uzunluğu da yüzmeyi daha iyi hale getiriyor. Proje uygun fiyatlı olduğu için bu nedenlerle birçok kişi tarafından tercih ediliyor.

17 yaş ve altından ücret alınmadığı gibi herkese ücretsiz bir otopark da veriyor. Bu nedenle her yıl yerli ve yabancı birçok turistin ilgi odağı oluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.