Tıkanıklık Açma Nasıl Yapılır?

Tıkanıklık Açma Nasıl Yapılır?

Tıkanıklık Açma Nasıl Yapılır?

Tıkanıklık Açma Nasıl Yapılır?

Tıkanıklık birçok sebeplerden oluşabilmektedir. Genellikle tıkanıklık lavabo, klozet, mutfak, banyo, tuvalet gibi ve yer süzgeçleri balkon tıkanıklıklarında oluşabilmektedir. Sıklıkla yağmurlu kış aylarında daha da fazla etki göstermektedir. Tıkanıklık Açmak için tel özel ilaçlar ile asit bazlı ilaçlar sayesinde tıkanıklık açma sıklıkla yapılabilmektedir. Ama üzün süre zarfında pvc boruların asitler erimesine sebep olmaktadır. İstanbul Tıkanıklık Açma gibi kırmadan özel robot makineleri ile tıkanıklık açma işlemini yapmaktayız. Bu sebepten dolayı temiz ve zararsız bir şekilde özel robot makineler bulunmaktadır. Özel makine sayesinde tel salım işlemi yapılarak kırmadan dökmeden tuvalet, banyo gibi birçok tıkanıklıklarınız kırmadan açılır.

 

Tıkanıklık Nasıl Oluşur?

Lavabolar İçin:

  1. Çay Posalarının Atılması
  2. Yemek Atıklarının Atılması
  3. Meyve & Sebze soyulduktan sonra lavaboya atılması

 

Tuvalet İçin:

  1. Kağıt Peçetelerin Atılması
  2. Bebek & Kadın(Ped )Bezlerinin Atılması
  3. Katı Malzemelerin Atılması

 

Bu sorunlarla karşılaşmamak için düzgün ve tertipli kullanım gerekmektedir.

 

Pimaş Tıkanıklığı Nedenleri

Atık su boruları olarak tanımlanabilecek pimaşlar, zaman içerisinde belirli nedenlerle tıkanmaktadır. Pimaş tıkanıklığı oluşması halinde en kısa sürede pimaş açma işlemleri yapılması gerekmektedir. Pimaş tıkanıklığı nedenleri genel olarak farklı farklı söylenebilir. Tıkanıklık Açma Ancak genel yapısı itibari ile kirli suyun tıkanıklık oluşturduğu gözlemlenmiştir. Kirli su dışında da Gider Açma pimaş tıkanıklığı için farklı durumlar söylenebilmektedir.

 

Pimaş boruları mutfak, banyo gibi her alana bağlı boru sistemleridir. Bu alanlardan gelen kirli suları bina dışına atar ve oradan da uzaklaştırılır. Ancak bazı durumlarda pimaşlar bu suları atamaz ve tıkanıklık meydana gelir. Pimaş tıkanıklığında en büyük etmenin kirli su olması dışında bazı pimaş tıkanma sebepleri de vardır. Bu sebeplere genel olarak bakılırsa;

 

Tuvalet boruları içerisine ıslak mendil, istenmeyen yabancı cisim ve peçete gibi maddelerin atılması halinde tuvalet boruları tıkanmakta ve bu durumda pimaş tıkanmasına yol açmaktadır.

Mutfak lavabolarında bulaşık yıkarken kaçan atıklar ya da artan yemek yağlarını lavaboya dökmek ilk olarak borularınızın tıkanmasına oradan da pimaş borularının tıkanmasına yol açar.

Doğru döşenmemiş bir pimaş borusu pimaş tıkanıklığı kapsamında en büyük nedenlerden biridir.

Bu maddelere bakıldığında kullanım odaklı olarak pimaş tıkanıklığı yaşanmaktadır. İstanbul pimaş açma işlemi kapsamında vermiş olduğumuz hizmetlerimizde pimaş yapısının doğru olup olmadığı bizler için oldukça önemlidir. Doğru döşenmemiş pimaş yapısı gider borularının olması gerekenden dar olması her kapsamda tıkanıklık nedenlerindendir.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.