"TFF FIFA'yı çok nadide iki çiçek toplayarak yaptı"

"TFF FIFA'yı çok nadide iki çiçek toplayarak yaptı"

Bahattin Duran, Gaziantep FK-Beşiktaş ve Sivasspor-Galatasaray maçlarının hakemleri Atilla Karaoğlan ve Erkan Özdamar'ın FIFA formalarına ilişkin forma giydirildi.

Bahattin Duran, Gaziantep FK-Beşiktaş ve Sivasspor-Galatasaray maçlarının hakemleri Atilla Karaoğlan ve Erkan Özdamar'ın FIFA formalarına ilişkin forma giydirildi. Çıkarılacak mı? 1-2 ay oynamak için 1 yıl sonra kep rozetleri geri alındı ​​mı bilmiyorum. Ancak rozetlerini takamadan ciddi şekilde yaralandılar. TFF, FIFA'nın yaptığı çok nadide  harikabet iki çiçek topladı" dedi. Hakem ve yardımcı  hakem arkadaşım şöyle: Mevcut ortamdan çok rahatsız. Bu MHK ile karşı karşıya olan hakem, MHK ve son kez Mehmet Büyükekşi'nin Elleri Açık Tablo. Hakem bu rahatsız ortamda neden devam etsin? Çünkü işletme maliyetleri 6 yıl sonra ikiye katlandı. Hakem ücreti 20.000 lira, yardımcı hakem ücreti 8.000 liradır. Sırf para  için, işlerinden memnun olmayan askerler gibi çalışıyorlar. Hatalar işte mutsuzken, tek motivasyon kaynağınız para olduğunda yapılır. Bahattin Duran, kendisinin ve Tarık Ongun'un 20-21 Ocak 2023 tarihlerinde Azerbaycan Futbol Federasyonu Merkez Tahkim Komisyonu tarafından düzenlenen seminere teknik direktör olarak katılacaklarını da bildirdi.

Şenol Hoca, N'Koudou'nun duruşunun kırmızı kartla cezalandırılabileceğini söyledi, bu hakemin yorumu. Bizi bu sektöre çekmesinler ve yanlarına bırakmasınlar dedi. Beşiktaş'ı sektöre sürüklediklerini düşünüyorlar ve bu  yüzden Beşiktaş böyle bir tepki verdi çünkü seyircilerden hiç kimse Beşiktaş-Gaziantep maçının VAR kaydının sansürlenmesini beklemiyordu.Spor Toto Süper Lig'de 18. Hafta öne çıkan harikabet giriş  maçları yarın  iki maçla başlıyor. Haftanın en önemli maçında  Fenerbahçe ile Galatasaray derbide karşılaşacak.Futbolumuz da. Bir VAR skandalı daha yaşandı. TFF de her iki maçın VAR kayıtlarını da yayınlayarak 'HAYIR' olmaya can attı. Ama sadece iki pozisyon için. Herkes şaşırdı. Özellikle Sivas-Galatasaray maçında izin verilmeyen golde 'ofsayt' kelimesi var. Herkes Ghezzal'ın sakatlığının farkında ve yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacak ama  Ghezzal'ın performansından dolayı 1 ay sonra takımda olmasını bekliyorum. Çok hızlı bir iyileşme süreci var. Şenol Hoca, Ghezzal'ın sezonunun bittiği ya da sadece Nisan ayında bittiği yorumlarının olduğu şubat ayının ilk haftasına da işaret etti. Ghezzal'ın 3-4 hafta sonra sahalara döneceğini düşünüyorum. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.