Teknoloji Uzmanı Acer servis

Teknoloji Uzmanı Acer servis

Teknoloji Uzmanı Acer servis

 

Türkiye de hızla büyüyen bilişim sektöründe uzman ve dinamik kadrosu sayesinde sektörde aranan firmalar içinde yer almayı kendisine ilke edinen Acer servis siz müşterilerini bilişim sitemlerine hızla cevap vererek çözüm üretmeye devam etmektedir.

Hızlı ve Müşteri Odaklı Hizmetimiz

Bilgisayar’ın kurucuları da müşterilerin çözümlerine olan beklentilerini güvenilir ve kalıcı ihtiyaçlarını eksiksiz karşılama başarısıyla çalışmakta olup müşteri hizmet memnuniyeti odaklı ilkesi ile hareket etmektedir.

Gelişen Teknoloji İle Bilişim Sistemi

Günümüzde, üretimim Dünya pazarındaki büyütme payı mücadelesi, öncelikleri de yeniden şekillenmekte ve yeni sistemde, satış ve satış sonrası müşteri memnuniyeti anlayışı ile önemini artırmaktadır.

Acer teknik servis müşterinin ihtiyaçlarına göre pozisyon alma prensibiyle ve müşteri memnuniyeti anlayışıyla, Türkiye’nin dört bir yanından hizmet merkezleri ile hiçbir koşul olmadan müşteri memnuniyetini sürdürme amacını üstlenmiştir.

Müşteri Prensibi Anlayışımız

Sahip olduğumuz kurumsal yetkinlikleri ve yaratıcılığı, dünyanın en büyük teknoloji üreticileri ile stratejik ortaklıklarla birleştirmekte ve kalıcı işbirliğine ve başarılara imza atmaktayız.

Türkiye’nin değişim ve gelişimine yarar sağlamanın yanında iş ortakları ile tüketicilerine en iyi hizmeti veren, müşterilerinin sorunlarına eksiksiz çözümler getiren ve sahasında da öncü bir teknolojinin firması olma hedefleriyle çalışmalarına devam etmektedir. Her türlü bilgisayar sistemini ve yedek parça işini siz müşterilerine kaliteli şekilde sunmaya devam ediyor özelikle Acer notebook servis hizmeti ile müşterinin sorunlarını kısa sürede garanti ediyor.

Bilgisayar hizmetini verdiği kurumların memnuniyetine dayalı olarak referanslarından aldığı güçle ile çalışma yapısını; büyüme, yükselme ve güven duyma kriterleri üzerinde "Kaliteyle Güven" başlığı adı altında yapılandırmaktadır. Bunun sağladığı avantajlarla müşterilerinin ihtiyaçlarını doğru şekilde tanımlamak ve çözmek - Gelişime açık olan ve yenilikçi bir anlayışa sahip olma - Hizmetinin ana fikri ise daha önce hizmet vermiş olduğu müşterilerine iletişim ve ticari bilgilerden doğru ve evrensel yapıda olanları özümsemesine dayalı olarak hizmet anlayışı ile desteklemekteyiz. Bilgisayar, sorumluluk bilinci le kalite odaklı tavrıyla müşterilerinin memnuniyetini kalıcı ve de süreklilik kılacak en üstün en güvenilir hizmeti siz müşterilerine vermektedir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.