Takımına katıldı ve bu sezon çıktığı 9 maçta 2 gol kaydetti.

Takımına katıldı ve bu sezon çıktığı 9 maçta 2 gol kaydetti.

Oğuzhan Özyakup'un Fortuna Sittard ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'e kadar devam ediyor. Sivasspor, son lig maçında Konyaspor ile  2-2 berabere kaldı, 18. Mösyö haftayı alacak.

Oğuzhan Özyakup'un Fortuna Sittard ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'e kadar devam ediyor. Sivasspor, son lig maçında Konyaspor ile  2-2 berabere kaldı, 18. Mösyö haftayı alacak. Les Rouge et Blanc, 13 Ocak Cuma günü Kayserispor ile karşılaşacak.

Beşiktaş'ın başına Şenol Güneş'in geçmesinin ardından Ersin Destanoğlu, kaleyi Mert Günok'a devretti, dikkati dağıldı. Devre arasında genç kaleci, menajeri aracılığıyla yönetimle görüşmek istediğini söyleyerek kiralık verilmesine yeşil ışık yaktı. Ersin giderse yerini Kartal almayacak ve Mert Günok, Utku Yuvakuran ve Emre Bilgin ile ayrılacak. Başantrenör Şenol Güneş, bugünkü Kasımpaşa maçında Romain Saiss ile Tayyip Talha arasında sol bek tercihi yapacak

Beşiktaş'ın deneyimli defans oyuncusu Roman Saiss, Dünya Kupası A sakatlığından kurtularak bu hafta başında kadroya katıldı. Faslı futbolcu, Kasımpaşa ile rekabet etmek için mücadele ederken teknik heyetin başına geçmekte tudorbet kararsız kaldı. Teknik Direktör Şenol Güneş, bugün Kasımpaşa ile oynayacağı maçta sol bek Romain Saiss ve Tayyip Talha arasında seçim yapacak.

VAR görüntüleri nihayet izleyicilerin beğenisine sunuldu. Dinleyenlere söylüyorum, kimse özür dilemesin; 50 yılını futbola adamış ben bile son günlerde yaşananlara hayret ediyorum. Daha önce hiç böyle bir darbe olmamıştı ama bir dakika daha bitmedi, nesi var bu kafanın? Geçen yıl mart ayında Nihat Özdemir liderliğindeki Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) hükümetinin cesur bir adım atarak başta Kunet Ça olmak üzere 13 hakemi tudorbet giriş görevden aldığını hissettik. Cüneyt Çakır, futbolumuzdaki pek çok şeyin iyi yönde değişebileceğine inanıyoruz. Biz umutluyuz. Ancak futbolumuzun derin yapısı yine bu hakemlere borçlu olduktan sonra işler ters gider.

O dönemde ana kulübümüzün başkanları Ahmet Nur Çebi ve Murat Sancak dışında birkaç kişi operasyona destek verirken, diğerleri üç maymunu oynadı. Ne olduysa Türk futbolunun marka değeri indi, indi. Türk futbolunun olaylarını hayretle izledim ama Sivasspor-Galatasaray maçında VAR rekorundaki golü iptal eden hakemin konuşmasına hiç şaşırmadım. Hakemin duyarsızlığından dolayı sahada ter içinde kalan Rıza Çalımbay ve  futbolcu arkadaşlarımızın emeğine üzüldüm.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.