Takımdaki en büyük fark

Takımdaki en büyük fark

Maç nasıl giderse gitsin, gol atmak büyük bir onur. Takımdaki en büyük fark bu. Beşiktaş'ın kazanmak için mücadele edeceği bir maç.

Maç nasıl giderse gitsin, gol atmak büyük bir onur. Takımdaki en büyük fark bu. Beşiktaş'ın kazanmak için mücadele edeceği bir maç. Bunun nedeni ise sezon başından beri var olan orta sahada yaşanan verim sorunu.

Beşiktaş  bu alanı istediği gibi şekillendiremez. Getiremediği için oyunun inisiyatifi çoğu zaman rakibe geçer.

Şenol Güneş de buraya geldiği günden itibaren farklı oyuncularla bu sahada forma giydi. Maçları da değiştirir. Bu Kasımpaşa karşısında tekrarlandı. Normal şartlarda Beşiktaş'ın iki farklı atak sonrasında bu kadar gelişme gösteren bir rakibe karşı etkili olabilecek pozisyonlar oluşturması gerekirdi.

Çünkü rakibi ileri atıldı ve o bölgeleri terk etti. Ancak sahada durum böyle değil.

Kendini bu oyunun oyuncusu olarak tanıtan Mert'le oynamak istemekten bahsetmek mümkün değil, bunları bir kenara bırakıp "skorlar çok önemli, betosfer ne olursa olsun 3 puan Beşiktaş'ın bu sezon gidişatını etkiler" diye bakarsanız tabii ki. , zaferin nihai sonucuna dikkat etmeliyiz.

Ayrıca kulüpte Gezal, Joseph, Montero, Rosier ve Seth gibi oyuncuların eksikliği de göz ardı edilemez.

Beşiktaş tüm bu isimleri çalıştırdığında daha az sorun çıkıyor

Ali GÜLTİKEN / Günaydın

Milliyet yazarı Attila Gökçe'nin ilgili yazısı

Süper Lig'in ilk haftalarında aldığı beklenmedik mağlubiyetlerle 'yönetilen bir takım'a dönüşen Beşiktaş, Şenol Güneş'in eliyle atağını, hedeflerini ve hedeflerini yenilemeye başladı. Millspo'nun Adana'sı gibi zorlu rakiplerini Vodafone Park'ta yendikten sonra, 'belirleyici rakipleri' Carson Passa'yı zor  da olsa yenmeyi başardılar ve bu hafta eli boş döndüler.

Beşiktaş ilk yarıyı 2-0 önde geçse de haftalarca kaybettikten sonra  Cenk Tosun ve Weghorst'un golleriyle sevincini buldu. yardım.

Olayları sadece 2 saldırgan için bir başarı olarak yorumlamak adil değil. Mert Günok ve stoperlerin varlığı da çok değerli.  Gedson ve Saleh'in orta sahadaki sakin ve akıllı performansı takımın niyetinin bir yansıması. Senaryodaki "ana çocuk"a bakarsak... Nkoudou'nun oyun vizyonuna ve güç gösterisine saygı duyulmalı. Temposuyla oyuna derinlik katan Kamerunlu oyuncu, sağ kanatta bekleyen Cenk Tosun'a yandan yaptığı çapraz vuruşla da alkışlandı. Sağ bek olarak tanımlanan savunma görevlerini üstlenen Tayfour, fırsat buldukça kanat hücumuna betosfer giriş da katıldı. Bir diğer avantaj da Redmond'un sağ kanattan ortasına yaptığı hızlı ve etkileyici ataktı. Zenk, Saleh'in asistiyle gol attıktan sonra, Weghorst da Redmond'un asistiyle zor ve güzel bir gol kaydetti.

Cenk ve Weghorst iki forvet olarak ligimizde pek alışık olmadığımız bir dizilişte oynadılar. Güneş'in bu iki oyuncuyla rakip savunmayı bozma niyeti rakip ceza sahasına gol ekleyebilir.

Beşiktaş, Kasımpaşa'ya baskı kurup pozisyon alınca Kasımpaşa  gol

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.