Spor camiası ile dokuyan ve  iletişim kuran oluşumlardır

Spor camiası ile dokuyan ve  iletişim kuran oluşumlardır

Beşiktaş bunun bu organizasyonu bugün olduğu güç yapacağını anlasaydı, yerel yönetimler ve siyasi olmayan dernekler aracılığıyla yerel kulüpler haline gelerek ülke çapında ağ oluşturarak kaynak yaratabilirdi

 

Beşiktaş bunun bu organizasyonu bugün olduğu güç yapacağını anlasaydı, yerel yönetimler ve siyasi olmayan dernekler aracılığıyla yerel kulüpler haline gelerek ülke çapında ağ oluşturarak kaynak yaratabilirdi, ancak bunun bir çok sayıda sporcu, Sporcu Antrenman Politikasına tam uyum içinde hareket etmektedir. Spordan gelen ve gerekli donanıma sahip bir yarışçının düşüncesi, tasarımı ve uygulaması sayesinde. Hurşit (mekanı cennet), Ahmet, Erman, Zeki ve Battal'dan oluşan ekibi hala unutmadım. Amatör kavramının belki de son temsilcileridir. Belki de bunlar Metin, Ali, Feyyaz gibi kült  isimlerdir. Valerian Ismail'in yerine geçen Şenol Güneş, Dünya Kupası tatilini değerlendirmek istedi. Ekip, kadrosundaki eksiklikleri ve aklına tutarbet gelmeyen isimleri açıklamaya başladı. Tam 5 ismin bileti.Biri daha sezona başladı Geçen sezona Sergen Yalçın yönetiminde başlayan Beşiktaş, sezon ortasında Valerien Ismael'i kanoya bindiren Önder Karaveli'ye takımı devretti. kötü sonuç Sezon bitimine kalan dönemi bir adaptasyon aşaması olarak değerlendiren Siyah-Beyazlılar, yeni sezon için büyük umutlar besliyor... Bu sezon maça üçlü savunma sistemiyle hazırlanan Kara Şahinler, bir anda kendilerini perişan halde buldular. . dört yaz kampından sonra savunmaları için.

İyi başladı, kötü bitti

İlk 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik alan Siyah Beyazlılar, ardından düşüşe geçti. Başakşehir'in arka arkaya aldığı mağlubiyetler ve Sporting İstanbul'un Fenerbahçe ile beraberliği eleştirileri artırdı ve maç yankı buldu. Bu sürenin ardından İsmail ve İsmail, oynadıkları üç maçın sadece birini kazanarak yollarına gittiler. Fransız teknik direktörün gönderileceği netleşirken, Şenol Güneş takımın başındaki en güçlü aday. Siyah-Beyazlılar galibiyet sevincine tutarbet giriş yeniden kavuştu. Bay Wolf, Black Hawks'ı 2016 ve 2017'de arka arkaya şampiyonluklara taşıdı ve Black Hawks'ı Şampiyonlar Ligi'ndeki yenilmezler grubundan eledi. Güneş, Beşiktaş'taki ikinci dönemine Ümraniye'de Galatasaray'a 2-1 mağlup olarak galibiyetle başladı. Sezon başında yaptığı gibi kadrosunu hazırlayacak olan deneyimli teknik direktör, Dünya Kupaları arasındaki devre arası transferler için  daha somut önlemler alacak. Eksiklikler ve kadro düzelirken, Şenol Güneş'in sezonun ikinci yarısında düşünmediği isimler de gündeme gelmeye başladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.