Şişli’de 500 kişi işten çıkartılıyor. İşten çıkartılacaklara dikkat!

Şişli’de 500 kişi işten çıkartılıyor. İşten çıkartılacaklara dikkat!

Şişli Belediyesi’nde, Cuma günü itibari ile başlayıp, Pazartesi’den itibaren de devam edecek, 500 kişi işten çıkartılmaya başlanıyor. Bu işten çıkartmalarda hakkaniyete dikkat edilmez ise sıkıntılar yaşanacak.

İŞTEN ÇIIKARILACAK İSİMLERE DİKKAT

Şişli Gazetesi’ne gelen istihbaratlara göre, bu işten çıkartılmalarda, hak edenlerle birlikte hak etmeyenlerde, sadece şahsi çıkar ve menfaatlerden dolayı işten çıkartılacak.

Bu işten çıkartılacak isimlerin çok iyi araştırılması gerekiyor. Aksi takdirde çok yanlışların olacağı ve bunun akabinde de büyük sıkıntıların yaşanacağı iddia ediliyor.

BANKAMATİKÇİLERİN ÇIKARILMASITAKDİR EDİLİYOR

Muammer Keskin, yerel seçimlerden önce, Şişli Belediyesi’nde çalışmadan maaş alan, bankamatikçiler diye tabir edilenlerin işlerine son verileceğini söylemişti. Keskin’in bu kararı Şişli’de takdir toplamıştı. Dolayısı ile Keskin’in aldığı bu karara kimsenin itirazının olmadığı ifade ediliyor.   

ŞAHSİ HESAPLAŞMALAR KESKİN’E ZARAR VERECEK

Keskin’in bu iyi niyetini, Şişli Belediyesi’nde bir takım kişisel çıkar ve hesaplaşmalar içerisinde olanların, istemedikleri isimleri de işten çıkarılmalarına neden olacakları iddia ediliyor.

Bu şahsi hesaplaşmalardan dolayı yaşanacak olaylardan da yine Muammer Keskin’in zarar göreceği belirtiliyor.

KESKİN, FARKLI SİYASİ GÖRÜŞLERE DOKULMAYACAK DEMİŞTİ

Muammer Keskin, Şişli Belediye Başkanlığı devir teslim töreninde, yerel seçimler öncesinde farklı siyasi partilere çalışan, farklı siyasi görüşe sahip hiçbir kişinin işten çıkartılmayacağını söylemişti.

Şişli Belediyesi’nde işini yapan herkesin çalışmaya devam edeceğinin de sözünü ve garantisini vermişti. Keskin, sadece çalışmadan maaş alanlara artık izin vermeyeceğini söylemişti.

KESKİN’İN İYİ NİYETİ SUİSTİMAL EDİLECEK

Belediye başkanının bu iyi niyetinin suiistimal edildiği yönünde ciddi bilgilerin olduğu iddia ediliyor. Şişli Belediyesi içerisinde kendisine rakip olacağı düşünülen bir takım insanların da başkanın bu iyi niyetinin arkasına sığınarak olmadık isimlerin işten çıkartılacağı konuşuluyor.    

Gazetemize gelen bilgilerde, işten çıkartılacak bazı isimlerin Muammer Keskin’in sözünün ve taahhüdünün dışında isimlerden oluştuğu yönünde.

İŞÇİLERİN SAĞDUYULU OLMASI GEREK

İşten çıkarılacak isimler arasında, iddia edildiği gibi isimler olursa, o isimlerin Muammer Keskin’in isteği ve bilgisi dışında olduğu bilinmelidir. Bu yüzden işten çıkarılacak isimlerin sağduyulu olmaları gerekir.

FETÖ OLAYINDA BENZERİ YAŞANMIŞTI

Bunun en iyi örnekleri, FETÖ olayında yaşanmıştı. Fetöcü olmayan bir çok isim şahsi çıkar ve menfaatler nedeniyle büyük kumpaslar kurularak fişlenmiştir. Bunun farkına varıldığında da bir çok mağdur oluşmuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum