Şişli, Kuştepe Mahallesi spor ile hayat buluyor

Şişli, Kuştepe Mahallesi spor ile hayat buluyor

Kuştepespor Kulübü alt yapı oyuncuları ile onların babaları, amcaları, Kuştepe Mahallesi'nin esnafı ve sakinleri 1 yıl önce başladıkları hali saha karşılaşmalarını devam ettiriyor.

Medyada daha çok uyuşturucu operasyonları ile bilinen Şişli'nin Kuştepe Mahallesi, artık daha farklı etkinlikler ile de ön plana çıkıyor. Kuştepespor Kulübü alt yapı oyunucuların her pazar gerçekleştirdikleri halı saha maçlarına farklı bir renk katan U-50 takımı, bundan tam 1 yıl önce başladıkları halı saha maçlarını sürdürüyor. Her pazar sabah saatlerinde Kuştepe'de buluşan U-50 takım oyuncuları, gerçekleştirdikleri karşılaşma sonrasında beraber kahvaltı yaparak sohbet ediyorlar. Bir çok kişinin çocukluk arkadaşı olduğu U-50 takımını renkli görüntülere ev sahipliği yapıyor.

Kuştepe'nin esfanından mahalle sakinine kadar geniş bir kadroya sahip olan U-50'ler, her pazar  gerçekleştirdikleri bu halı saha karşılaşma sonrasında yine hep beraber kahvaltı yapıp, sohbet ediyorlar. Kuştepe'de esnafından da birçok kişi U-50 takımında yer alırken, daha önce Kuştepe'de otumuş ve sonrasında başka yere taşınmış olan kişilerinde her pazar eski mahalleleri Kuştepe gelerek forma giymesi karşılaşmalara daha da renk katıyor.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.