Şişli İmar’da Sinan Çetiz ile krizler yeniden başlayacak

Şişli İmar’da Sinan Çetiz ile krizler yeniden başlayacak

Hayri İnönü Şişli’ye Başkan oldu olalı bir türlü ekip kuramadı. Şimdi de Maltepe Belediyesi’nde İmardan Sorumlu Başkan Yardımcısı iken görevden alınan Sinan Çetiz’e imarı teslim etmeye hazırlanıyor.

BAŞARISIZ BÜROKRATA ŞİŞLİ’DE GÖREV

Sinan Çetiz Tekirdağ Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. İhalelerde yaptığı şaibeler ve  Müteahhitlerle olan ilişkileri nedeniyle görevden alındı. Maltepe Belediyesi’nde  ise İmardan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. Maltepe’de uygunsuz imar nedeniyle yıllardır ruhsat alamayan inşaatlara döneminde izin vermesi ve şaibelerin artması nedeniyle Ali KILIÇ Tarafından  görevden alındı. Sinan Çetiz’in görev yaptığı Belediyelere  hakkında birçok şikâyetler yapıldığı gibi, yerel basında da haberler yapılmıştı.

ŞAİBELİ BİRİME ŞAİBELİ İSİM

Şişli Belediyesi’nde resmi mührün ve şifrelerin çalınması, şaibeli ruhsat ve iskanlar verilmesi nedeniyle Cemil Candaş birçok suç duyurusunda bulunmuştu. Yerine şaibeli uygulamaları nedeniyle önceki görevlerinden el çektirilen Sinan Çetiz’in atanması, Başkan İnönü’nün amacının Şişli’yi yönetmekten ziyade başkaca hesaplarının olduğu iddiasını güçlendiriyor.

İNÖNÜ’DEN LİYAKATSIZ ATAMALAR

Hayri İnönü ehliyeti olmayan insanlara yönetemeyeceği görevleri veriyor. Şişli’yi ve işi bilen, liyakatli insanlara ısrarla görev vermiyor. Şişli Belediyesi’nde 1200 çalışanın içerisinden onca liyakatli isim arasından bir türlü atama yapmıyor. Çare’yi dışarıdan getirdiği başarısız bürokratlarda arıyor. Yada “Çare Sarıgül” yazanlarda arıyor.

İNÖNÜ’NÜN AMACI VE HESAPLARI NE?

Tüm bu gelişmeler de; İnönü’nün amacının Şişli’yi yönetmek mi sorusunun sorulmasına, yoksa başka hesaplar peşinde mi olduğu endişesine neden oluyor.

ATAMALAR DIŞARIDAN

Erdoğan Yıldız Çorlu’da görev yapmıştı. Sinan Çetiz Tekirdağ Belediyesi’nde görev yaptı. Cemil Candaş Maltepe Belediyesi’nde görev yapmıştı. Sinan Çetiz’de Maltepe Belediyesi’nde görev yapmıştı.

İnönü’nün görev verdiği bürokratların ortak özelliği daha önce görev yaptığı makamlardan başarısızlıkları nedeniyle el çektirilmiş olmalarıydı.

Şişli Gazetesi ve Tv Şişli olarak gelişmeleri takip etmeye devam ediyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum