Şişli Belediyesi imardaki usulsüzlüğün belgesi

Şişli Belediyesi imardaki usulsüzlüğün belgesi

Şişli Belediyesi imardaki usulsüzlüğün belgesini yayınlıyoruz. Şişli’de bina iskan projesine uymuyor ise Şişli Belediyesi tarafından mevcut binaya uygun proje tasdik edilerek tüm olmazlar olduruluyor.

Şişli Belediyesi'nde bir inşaata iskan vermek gerek olmayacak ne kadar yol varsa yaplıyor. Buda yetmiyor yeni projeye göre yeni iskan bile veriliyor. Öyleki; binaya en az üç kere ruhsat en az iki kere de iskan veriliyor.

ŞİŞLİ'DE İMAR BİLDİĞİNİZ GİBİ!
İç İşleri Müfettişleri tarafından Şişli Belediyesi’nde İmardan ve ruhsattan sorumlu başkan yardımcıları  görevden alınmıştı.
Şişli Belediyesi’nde görevden almaların perde arkası tek tek çıkıyor. Usulsüz imara iskan verildiğinin ispatını yine Şişli Belediyesi tarafindan belgelendi.

ÜNLÜ MARKALAR YANILTILIYOR
Apa Nef inşaat firması tarafından Şişli’de yapılan binaya verilen iskan usulsüz tadil ediliyor. Usulsüz verilen iskan tarafımızdan defalarca Şişli Belediyesi’ne resmi yazı ile bildirildi.  Ancak iptal edilmeyince sorumlu gazetecilik gereği Şişli Halkı adına tarafımızdan dava konusu edildi.

ŞİŞLİ BELEDİYESİ AÇIĞINI KAPAMAYA ÇALIŞTI
İdari Mahkeme de devam eden davada 26 Aralık 2017 tarihinde mahkeme tarafından inşaat mahallinde yapılan keşifte Şişli Belediyesi Avukatı elinde yeni tasdikli proje ile gelerek herkesi şok etti.
Dava devam ederken usulsüz verildiğini iddia ettiğimiz iskanın belediye tarafından tadil edilmesi davamızda ne kadar haklı olduğumuzu gösterdi.

USULSÜZ İSKAN VERİLİYOR!
Meri imar planı değişmeden, emsal artmadan usulsüz yapılan binayı kurtarmak adına Şişli Belediyesi’nde görevden alınan başkan yardımcıları döneminde yeni iskan verildiği kuşkularını artırıyor.

sisli-belediyesi-usulsuz-imar-proje2.jpg

DİLEKÇELERE CEVAP YOK
MÜFETTİŞLERİ GÖREVE DAVET EDİYORUZ

Şişli Belediyesi’ne bu konuda defalarca dilekçe verdik ve bu güne kadar cevap alamadık. Şişli Belediyesi’nde inceleme yapan İç İşleri Bakanlığı Baş Müfettişliği ’ne basın yolu ile suç duyurusunda bulunuyoruz.
Mahkemeye dava konusu olan hususta müfettişliğinde yasal gereğini yapacağına güvenimiz tamdır. Şişli Gazetesi olarak Şişli’de yapılan haksızlıklara sessiz kalmayacağız. 

sisli-belediyesi-usulsuz-imar-proje3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.