Şenol Güneş zaten Çağlar'ı takımında görmek istiyor

Şenol Güneş zaten Çağlar'ı takımında görmek istiyor

Beşiktaş, aynı dönemde Süper Lig'e de devredilen transfer arayışlarını sürdürüyor.

 

Beşiktaş, aynı dönemde Süper Lig'e de devredilen transfer arayışlarını sürdürüyor. Siyah-beyazlılar, teknik direktör Şen Güneş'in açıklamalarına göre transfer görüşmelerini sürdürüyor. Yunanistan ligi ekibi Olympiakos'ta forma giyen Marcelo için Kartal'ın çaba sarf ettiğini belirtelim. Yunan medyası bu konuda inanılmaz açıklamalar yaptı. SDNA'ya göre siyah beyaz için Marcelo  önerildi. Ancak Beşiktaş yönetimi transferi veto etti. Kaynak, Olympiacos'un Marcelo'nun bir takım bulmasına izin verdiğini söylüyor. Brezilyalı yıldızın menajerinin de bu talep üzerine Beşiktaş yetkilileriyle görüştüğü bildirildi.

Wellington ve Montero'yu desteklemek için siyah beyazlılara gönderme planları var, bu sezon savunmayı güçlendirmelerine rağmen yine de beklendiği gibi performans gösteremediler. Bu anlamda Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, maldobet önceki gün oynanan İtalya-Arnavutluk maçına yardımcısı Bayram Bektaş'ı gönderdi. Sabah'ın haberine göre teknoloji ekibinin radarında kullandığı isim; Juventus'un yıldızı Leonardo Bonucci... Bectas, Bots'la sözleşmesi sezon sonunda sona eren 35 yaşındaki oyuncuyla ilgili rapor hazırladı ve Güneş'e teslim edildi. Ölçümler deneyimli bir teknisyenin takdirine bağlı olarak alınacaktır. Bonucci, kariyerinde Inter Milan, Milan ve Juventus  3 takımlarında forma giydi ve pozisyonunun en iyileri arasında yer alıyor. Oyuncuya kariyeri boyunca 107 milyon euro ödendi. 2018-19 sezonunda Juventus'a 35 milyon Euro'ya  transfer olan 35 yaşındaki yıldız, bu sezon Juventus formasıyla 15 maça çıktı ve 2 gol kaydetti.

Ersin Destanoğlu için yakıcı iddia

Blackhawks'ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu'nun sezonu bitirmesinin ardından birçok Avrupa takımı Beşiktaş'a ilgi mektupları gönderdi. Ancak siyah beyazlıların maddi ihtiyaçlarının karşılanamaması nedeniyle transferler askıya alındı. Ancak Elsing yeni maldobet giriş sezona depresif bir ruh haliyle girdi. Avrupa rüyası gerçekleşmedi ve performansı düştü. FANATİK, formasını kaybeden 21 yaşındaki futbolcuyu flaşladı. Bundesliga devleri Borussia Dortmund, ikinci kaleci transferi için üç aday belirledi. Bu isimlerden biri de Ersin Destanoğlu. Geel-Swartes, genç balıkçıyı tanımayan 3 kişinin adını verdi. Biri Ersin'in özel hayatında nereye gittiğini ve ne yediğini, diğeri ise giyim ve stil tercihlerini takip etti. Son yetkili, antrenmanlara, maçlara ve kampa nasıl gittiğini paylaştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.