Savunmayı ayağa kaldırdı

Savunmayı ayağa kaldırdı

Kasımpaşa, Mamadou Fall'un getirdiği dans partisi için tüm planları yaptı.

Kasımpaşa, Mamadou Fall'un getirdiği dans partisi için tüm planları yaptı. Beşiktaş kanatları daha iyi savunsaydı son dakikaları daha rahat geçebilirdi. Oyun acımasız, puan kaybetmeye kimse tahammül edemez. Bu nedenle Beşiktaş kazandı ve  rakiplerine  yaklaştı. Xiaomi önümüzdeki hafta başında.

Sabah yazarı Fatih Doğan için yazı

Beşiktaş, Kasımpaşa maçına  motive oldu. Verimli oyunla da kazandı. Ama madalyonun iki yüzü var. Bir yandan görebildiğimiz şey şu ki... Şenol Güneş'in gelişiyle dokunuşunun her geçen gün gerçekleştiğini vurgulayalım.

Cenk Tosun ve Mert Günok'un bireysel performanslarına Güneş'in damgası direkt yansıdı, Kasımpaşa maçında Cenk Tosun kalesine kapı araladı ve Mert Günok çok önemli bir kurtarış yaptı. Yeni oyun sisteminin, özellikle Gedson  olmak üzere orta cratosslot saha oyuncularının kimliği ve değeri üzerinde büyük etkisi oldu. Topu ve oyunu kontrol ederek oyunda gözle görülen toparlanma

Beşiktaş bu büyük takımla boy ölçüşmek için adımlar atıyor ve oyuna tekrar sert tepki veriyor.Ancak madalyonun bir  diğer yüzü daha var. Bu, gerçekliğin başka bir parçasıdır. Bu yöne de bakmalısınız.

Kasımpaşa, Mert Günok'u geçemese de Beşiktaş'ın belli alanlarda ve oyuncularda yaşadığı kalite sorunlarını bir kez daha ön plana çıkardı. Beşiktaş'ın iyi oynamaya başladığını ve kazandığını tekrar hatırlatırım; Şenol Güneş, elinde sopa yoksa bu takımın rakibini geçmesi ve şampiyonluğu kazanması imkansız görünüyor.

Şampiyonada rekabet edebilmek için bu takımın en az 4 takviyeye ihtiyacı var. Gole veda eden Weghorst ayrılırsa 5 sağlam takviye gerekli görünüyor. Bence bu defans hattıyla şampiyonluk kazanmak bir rüya.

Şampiyonluk, dünkü savunma dörtlüsü üzerine cratosslot giriş   inşa edilemez. Bu gerçeklerde ısrar etmez ve yönetimi çok teşvik etmezseniz, hayalinizdeki Beşiktaş'a talip olacaksınız!

Milliyet Bil Meşe yazarının maçla ilgili yazısı

Feyyaz Uçar'ın Hollandalı yıldız Beşiktaş Weghorst için maç öncesi yaptığı açıklamayı çok beğendim. Dedikleri gibi, golcüler golcü sorunlarını anlar! Uçar, "Böyle bir silahınız varsa onu her yönüyle kullanmalısınız" dedi. Uçar başka bir metafor kullanır: "Onun etinden, sütünden yararlanırsın."Souza ve Rosier Force Güneş Hoca'nın yokluğu onbiri değiştirecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.