Sarıgül Yardımcısı Nemci Hayal’i belediyeden attırdı

Sarıgül Yardımcısı Nemci Hayal’i belediyeden attırdı

Mustafa Sarıgül Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Nemci Hayal’i, kendisinin haberi olmadan belediyedeki tüm eşyalarını bir koliye toplattırarak belediyenin kapısının önüne attırdı.

Sarıgül’ün Hayal’i Beykoz Belediye Başkanlığına aday adayı yapmasından sonra, CHP Beykoz İlçe teşkilat ve delegeleri Sarıgül’e tepki göstererek, geçtiğimiz günlerde yapılan parti içi eğilim yoklamasında 2.922  oydan  sadece 6’sını alabilmesinin bedelini Nemci Hayal’a ödettiği iddia ediliyor.


SARIIGÜL BEYKOZ’DA ‘HAYAL’ OLDU
Bu durumun Sarıgül’ün CHP tabanında sevilmediğini ve kendisinin göstereceği diğer adayların da böylesi tepkilerin önünü açacağı için Hayal’a bu durumu reva gördüğü ifade ediliyor. 

GÜRSEL TEKİN İLE GÖRÜŞMÜŞ
Bir diğer iddia da Nemci Hayal’in Gürsel Tekin ile görüştüğü iddialarına da çok kızdığı ve onun için yardımcısını kapının önüne koyduğu iddia ediliyor.

“BUGÜN ONA YARIN BİZE”
Gazetemizi arayan bazı siyasilerin ve bürokratların; ‘Bugün Nemci Başkan’ın başına gelenlerin yarın bizim başımıza gelmeyeceğinin bir garantisi yok. Sarıgül’ün bu davranışı hiç hoş değil’ diyerek tepki gösterdiler. ‘Nemci Hayal’i istemeye bilir. Bunun kanunu ve siyasi bir işleyişi var. Sarıgül’ün ‘Bir daha belediyeye gelmesin gitsin emekli olsun’ demesinin demokratik bir duruş olmadığını, sizin aracılığınız ile herkesin Sarıgül’ün gerçek yüzünü bir kez daha görmelerini istiyoruz’ diyerek kamuoyunu bilgilendirmemizi talep ettiler.

KORKU İMPARATORLUĞU KURDU
Mustafa Sarıgül’e yıllarını vermiş bir yardımcısına, hem kanunlara hem de siyasi ahlaka hem de demokrasiye uymayacak bu tavır Şişli’deki siyasi çevreler ve halk tarafından tepkiyle karşılandı. Sarıgül’ün bu tavırları da ilk değil. Birçok yöneticiye böyle davranışlar sergilediği biliniyor. Sarıgül Şişli’de bir korku imparatorluğu kurduğunu biz gazetemizde defalarca haber yapmıştık. Sarıgül kızdığında ertesi gün kapıdan içeri dahi giremeyeceğinin örnekleri de çoktur. Bunu da Şişli’de yaşayan ve Sarıgül ile çalışan herkes bildiği için Şişli ve Şişlili yıllardır sindirildi.

MUHTARA KIZIP MAHALLEYE CEZA VERMİŞTİ
Geçtiğimiz günlerde de muhtarlara ‘Rakiplerinin toplantılarına gitmeyeceksiniz’ diyerek baskı yapmıştı. Kendisinin istemediği Paşa Mahalle Muhtarı’nın mahallesine hizmet vermediği için muhtar Sarıgül’ü İçişleri Bakanlığı’na, Valiliğe ve Kaymakamlığa şikâyet etmişti.

KORKUDAN ADAY OLAMADILAR
Yine Şişli Kaymakamlığı Sosyal Hizmetler’deki Mütevelli Heyeti için önümüzdeki dönem muhtar dahi olmayacak ama kendisine yakın isimlerin seçilmesi noktasında baskı yaptığı ve kimsenin aday dahi olamadığı konuşulmuştu.

SPOR KULÜPLERİ DE CEZALI
Sarıgül’ün istemediği spor kulübü başkanı görevini sürdürürse o kulübe ceza verir. O kulübün hiçbir talebini karşılamaz.  Şişli’de her  kulüp farklı ödeme ve hizmet alır. Onun içindir ki Şişli’de sporda marka kulüpler olmasına rağmen bir türlü  başarı sağlayamamıştır. 



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.