ŞAMPİYONLUK KUPASI KKTC'NİN

ŞAMPİYONLUK KUPASI KKTC'NİN

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde düzenlenen Global Taekwon-do Federasyonu (GTF) Avrupa Taekwondo şampiyonası 16 ülkeden190 sporcunun katılımıyla sona erdi.

 

 

 

KKTC Taekwondo milli takımı, takım halinde birinci olurken Güney Afrika ikinci, İskoçya üçüncü, Türkiye ise dördüncü olarak şampiyonadan ayrıldı.

kktc2-002.jpg

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden düzenlenen ve iki gün boyunca devam eden, Global Taekwon-do Federasyonu (GTF)  Avrupa ve kıtalararası şampiyonası tamamlandı. Turnuva sonunda KKTC takım olarak şampiyon olurken, Güney Afrika ikinci, İskoçya üçüncü, Türkiye ise dördüncü olarak şampiyonayı tamamladı. 16 ülke 190 sporcunun mücadele ettiği Uluslararası kapsamda düzenlenen şampiyonada KKTC Taekwon-do Federasyonu başkanı Senıor Grand  Master Eyüp Zafer Gökbilen ve sporcuları gelen şampiyonluk sonrasında duygulu anlar yaşadı.

kktc1-002.jpg

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLERİNİ ALDI.

Girne Avrasya Taekwon-do merkezinde gerçekleşen şampiyonada çok sayıda sporcu derece alabilmek için Tatamiye  çıkarken, karşılaşmalar sonrasında dereceye girenlere  ödüllerini T.C. Lefkoşa Büyükelçisi Derya Kanbay, Üçüncü Cumhurbaşkanlarımızdan Derviş Eroğlu, GTF başkanı Linda Park ve İçişleri Bakanlığı müsteşarı Gürkan Kara verdi.

cumhurbaskani-kutladi.jpg

3.CUMHURBAŞKANLARIMIZDAN DERVİŞ EROĞLU TAEKWONDOCULARI KUTLADI.

basbakan-bilgi-aldi.jpg

‘’SPOR AMBARGOSUNU AŞIYORUZ’’

Avrupa ve Kıtalararası Taekwondo  Şampiyonasına katılan heyeti kabul eden Başbakan  Hüseyin Özgürgün, ‘’Bu tür uluslararası organizasyonlarla spor ambargosunu’’ aşıyoruz dedi.

basbakanlik.jpg

Başbakan Özgürgün Federasyon Başkanı Senıor Grand Master Eyüp Zafer Gökbilen'den çalışmalar hakkında bilgi alarak tebrik etti.

basbakan.jpgicisleri-bakani-kutlu-evren.jpgİÇİŞLERİ BAKANI KUTLU EVREN GTF HEYETİNİ KABUL EDEREK TEBRİK ETTİ.

tarim.jpg

TARIM VE DOĞAL KAYNAKLAR BAKANI ÇAVUŞOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ.

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu GTF Yönetim kurulu üyelerini kabul ederek teşekkür etti.

master.jpg

MASTER ÜNVANINA SAHİP OLDU.

Türkiye’nin ilk siyah kuşaklı hocalarından Ertuğrul Gür, GTF tarafından 7.dan master ünvanına sahip oldu.

yonetim.jpg

GTF Avrupa ve Kıtalararası şampiyonası  için ülkede bulunan Global Taekwondo Federasyonu yönetim  kurulu  rutin toplantısını Girne Kaşgar Court  Hotel’de gerçekleştirdi.GTF Yönetim kurulu toplantısına; GTF Başkanı Linda Park, Senıor Grand Master Eyüp Zafer Gökbilen, Grand Master Paco Beloso, Senıor Master Manuel Quıles, Senıor Master İvan Tzatchev, Master Öykü Ergin,Master Ali Uslu, Master Karen Aghajanyan, Master Vladimir Grachev katıldı.

murat.jpg

Global Taekwondo Federasyonu (GTF) 16 üye ülke temsilcisinin  ve yönetiminin aldığı kararla Celal Demirbilek ve Murat Botanlıoğlu federasyonun basın kuruluna getirirldi. 

6-003.jpg

7-002.jpgmasterler.jpg

4-006.jpg

5-006.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.