R10 Blog Nedir?

R10 Blog Nedir?

R10 Blog Nedir?

R10 Blog Nedir?

Webmaster siteleri arasında en doğru bilgiye ulaşma imkanı tanıyan R10 blog platformu, birçok güncel ve doğru bilgi ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. R10.net tarafından son dönemde, R10 blog hizmeti de kullanıcılara sunuluyor. Kullanıcıların karşısına en doğru bilgiyi en güncel şekilde ulaştırmayı hedefleyen bu blog, birçok üyeye sahip olarak amacına ulaştığını gösteriyor.

R10 Blog Ne İşe Yarar?

İnternet üzerinden araştırma yapılan her konuda en güvenli ve en güncel bilgileri kullanıcılarına ulaştırmayı hedefleyen bu blog, ziyaretçilerin en çok tercih ettiği platform olarak bilinir. Bu blog sayesinde kullanıcılar;

  • Son dakika yazılım haberleri
  • Son dakika donanım haberleri
  • Webmaster haberleri
  • Teknoloji haberleri

Gibi birçok konuda en şeffaf bilgilere ulaşma imkanı bulur. R10 blog sayesinde, tüm dünyada meydana gelen en güncel haberleri en hızlı ve güvenilir şekilde okuyabilirsiniz. R10 blog hizmetinin, internet dijital dünyasında büyük bir kitleye hitap ettiği biliniyor.

R10 Sitesinin Sahibi Kimdir?

R10.net sitesi 2005 yılında ilk kurulduğunda birkaç ortağın birleşmesi ile kurulmuştu. Ancak daha sonra 2018 yılında Coşkun Çetin sitenin tüm hisseleri satın alarak, sitenin tek sahibi olmayı başardı. Artık sitenin tek sahibi olan Coşkun Çetin, sürekli olarak siteyi geliştirip güncellemeyi hedefliyor ve Coşkun Çetin kurduğu kaliteli ekip arkadaşları sayesinde sitenin ara yüzü ve alt yapısı ile ilgili teknolojik çalışmaları mükemmele yakın bir şekilde yapmayı hedefliyor.

R10 Blog Ne Zaman Kurulmuştur?

En büyük Webmaster platformlarından bir olan R10.net 2005 yılında kurulmuştur. Ancak bu siteye blog hizmetinin sonradan eklendiği bilinir. 12 Nisan 2022 senesinde R10.net sitesine, R10 blog hizmeti dahil edilerek kullanıcılara en güncel haberler en doğru şekilde sunulmaya başlandı.

R10 Blog Nasıl Üye Olunur?

Milyonlarca üyeye kaliteli hizmet sunarak dijital dünyanın en gözde sitelerinden biri olan, R10 blog hizmetine üye olabilmek için veya üye girişi yapabilmek için birden çok farklı yöntem olduğu bilinir. Bu farklı yöntemler;

  • Google hesabı yardımı ile üye olmak veya üye girişi yapmak
  • Github hesabı yardımı ile üye olmak veya üye girişi yapmak
  • Facebook hesabı yardımı ile üye olmak veya üye girişi yapmak
  • Linkedln hesabı yardımı ile üye olmak veya üye girişi yapmak
  • R10.net hesabı yardımı ile üye olmak veya üye girişi yapmak

Üyeler veya yeni üye olacak kişiler kendilerine en uygun giriş yöntemini tercih ederek kolaylıkla siteye giriş işlemini gerçekleştirirler.

R10 Ne Demek?

Site içerisinde de bu konuyla ilgili birçok tartışma başlığı açılmış olduğu bilinse de sitenin adını tam olarak ne ifade ettiği hakkında hala net bir bilgi bulunmadığı biliniyor. Ancak kullanıcıların sitenin ismi hakkında birden fazla tahmin yürüttüğü de biliniyor. Bilinen en yaygın tahmine göre R10 site isminin, sitenin simgesi olan Rokitonun baş harfi olan R harfi ile 10 sayısının dünyaca ünlü futbolcu Ronaldinho’nun forma numarasının birleşimiyle meydana geldiği biliniyor.

R10 Blog İçinde Bulunan Kategoriler Nelerdir?

R10 blog, kullanıcılarına birçok bilgi ve güncel son dakika haberini hızlı bir şekilde ulaştırmayı hedefleyen bir platformdur. Bu platform kullanıcılarına aradıkları bilgileri daha kolay bulabilme imkanı sağlamak adına dört ana başlıkta bilgi sunar. Bu dört ana başlık;

  • Haber kategorisi
  • Nedir kategorisi
  • İpucu kategorisi
  • Video kategorisi

Kullanıcılar aradıkları bilgileri, sınıflandırılmış bu kategoriler yardımıyla daha kolay bulma imkanı bulur. Bu kolaylıklar da kullanıcıların R10.net sitesini tercih etmesinin sebepleri arasında yer alır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.