Paykwik

Paykwik

Paykwik

 

Paykwik, sanal ortamlarda, her geçen gün artan dolandırıcılık olaylarının önüne geçme amaçlı düşünülmüş ve dizayn edilmiş, ön ödemeli bir epin sistemidir. Her ne kadar Paykwik Kart olarak adlandırılsa da, fiziksel bir varlığı bulunmamaktadır. 16 haneli bir dijital kod olan Paykwik'in kart olarak adlandırılma sebebi, tıpkı bir kredi ya da banka kartı gibi, 16 haneli kodu sayesinde çevrimiçi ödemeleri destekliyor olmasıdır. Kredi kartlarının aksine, pos makineleri ya da atmler ile kullanımı mümkün değildir.

Google üzerinde yapacağınız bir araştırma ile, yüzlerce Paykwik satışı yapan site olduğunu fark edeceksiniz. Bu sitelerin tamamı gerçek birer Paykwik satıcısı değildir ve bu konuda oldukça dikkatli olmalısınız. Paykwik bozdurma ya da satın alma işlemlerini bu anlamda, güvenilir bir resmi bayiden yapmanız, sizin avantajınıza olacaktır. Unutulmaması gereken en önemş ayrıntı, Paykwik kodunuzun hızlı bir şekilde, nakite dönüştürebilir olması nedeniyle, internet dolandırıcılarının hedefi olmanız kaçınılmaz bir sonuçtur. Makalemizde ele alacağımız bu konu sayesinde, güvenilir bir Paykwik Bayisi bulmanıza da yardımcı olacağız.

Sanmar Kart, uzun yıllardır, Paykwik ve Paykasa başta olmak üzere, dijital pin hizmetleri sunan ve oldukça dürüst çalışan bir firmadır. İnternet üzerinde yapılan yorumları okuduğunuzda, aynı fikre varacaksınız. 10 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteren firmanın resmi web sitesi astropaykasa.org üzerinde, hızlıca sonuca ulaşabileceğiniz bir whatsapp numarası ve canlı destek hattı bulunmaktadır. Sabahın erken saatlerinden, gece geç saatlere kadar hizmet veren firma hakkında net üzerinde binlerce olumlu yorum bulunuyor. Müşteri geri dönüşlerine büyük bir önem veren firmanın, müşteri temsilcileride oldukça bilgili ve saygılı bir tutum ve büyük bir titizlikle çalışıyor.

Sanmar E-pin hizmetleri,aynı zamanda Neosurf tarafından yetkilendirilmiş, resmi Türkiye Paykwik bayisi olması nedeniyle, Paykwik fiyatlarında rakipsiz avantajlar sunuyor. Gerek Paykwik satın alımlarda, gerekse, Paykwik bozdurma işlemlerinde, çok hızlı yanıt veren firma, aynı zamanda, aşılması imkansız bir güvenlik sistemine sahip olması nedeniyle, sizin adınıza, her hangi bir kullanıcının işlem yapmasına olanak sağlamıyor.

Kaynak : https://astropaykasa.org/paykwik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.