Örnektepe'de 6 aracı birden yaktılar

Örnektepe'de 6 aracı birden yaktılar

Örnektepe Mahallesi'nde sokak içerisinde park halinde bulunan 6 araç, kimliği belirsiz kişilerce molotof atılarak kundaklanırken, mahalleli kesinti nedeniyle evindeki son suyla yangını söndürmek için seferber oldu.

Aydıncık Sokak içerisinde dün gece saat 02.00 sıralarında park halinde bulunan 6 araç molotof atılarak kundaklandı. Araçlarının kundaklandığını fark eden sokak sakinleri ise kovalarla getirdikleri sularla yangına müdahale etti. Bu müdahale sırasında bazı vatandaşların araçlarının içine girmesi ise tehlikeli anların yaşanmasına neden oldu. Olay yerine gelen polis, vatandaşları araçlardan uzaklaştırarak kısa sürede olay yeri çevresinde güvenlik önlemi aldı. Yangına müdahale eden vatandaşlar, "Mahallenin suları kesik olduğu için yedeklediğimiz son suları da yangını söndürmek için kullandık" dedi. 

Araçların yakıldığı sokakta polis tarafından yoğun güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de araçları tek tek kontrol etti. Diğer taraftan polis, olaya karışan zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.