Nisan ayı Kaymakamlar Toplantısı gerçekleşti

Nisan ayı Kaymakamlar Toplantısı gerçekleşti

Aylık olağan gerçekleştirilen Kaymakamlar toplantısı, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu`nun başkanlığında gerçekleşti.

Sarıyer Sait Halim Paşa Yalısı`nda gerçekleşen toplantıya Vali Yardımcısı Celalettin Yüksel, İlçe Kaymakamları ve bazı İl Müdürleri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Mutlu, "Bu güzel bahar gününde, güzel İstanbul`umuzun şirin ilçesi Sarıyer`de, Kaymakamımız Ömer Karaman`ın misafiri olarak aylık kaymakamlar toplantımızı yapacağız. Hepiniz hoş geldiniz. Toplantıyı ilçesinde tertip eden ve bizi ağırlayan sayın kaymakamımıza da bu vesileyle teşekkür ediyorum. Böylesine tarihi bir mekânda yapacağımız toplantının insanımıza hizmet noktasında hayırlı olmasını diliyorum. İçerisinde yaşadığımız bu güzel şehrin görmediğimiz, bilmediğimiz yerleri var. Bu toplantılar buraları görmemize de vesile oluyor" dedi.
Vali Yardımcısı Celalettin Yüksel`in Mart ayı mevzuatı ile ilgili değerlendirmeleri sonrası, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Önal İnaltekin, İşkur müdürü Muammer Coşkun ve İl Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube görevli Komiser Yardımcısı Mustafa Uçar sunum yaptı.
Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman`ın Projeler brifinginin ardından Sarıyer İlçesi tanıtım filmi ve barkovizyon sunumu ile program devam etti.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.