Nevzat Yalçıntaş’a Şükran Plaketi

Nevzat Yalçıntaş’a Şükran Plaketi

Şişli Belediye Meclisi adına Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, AKP İstanbul Milletvekili Nevzat Yalçıntaş’a şükran plaketi sundu.

İstanbul Milletvekili Nevzat Yalçıntaş, 22 Temmuz Milletvekili Genel Seçimlerinde aday olmadığı gerekçesi ve çok eski Şişlili olması nedeniyle Şişli Belediyesi’ne veda ziyaretinde bulundu. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve meclis üyelerinin aldığı bir kararla Yalçıntaş’a şükran plaketi verildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen törende AKP İstanbul Milletvekili Alaattin Büyükkaya ve MHP Eski Milletvekili Mehmet Ceylan da hazır bulundu. Yalçıntaş’tan sürekli feyiz aldıklarını söyleyen Mustafa Sarıgül, “O başka bir partiye mensup olsa da, keşke her siyasi partide, her düşüncede Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş gibi isimler olsa” açıklamasında bulundu.



AKP İstanbul Milletvekili Nevzat Yalçıntaş ise yaptığı konuşmada kendisinin de Nişantaşı’nda ikamet ettiğini hatırlatarak, Nişantaşı’nın Sarıgül döneminde daha da gelişip güzelleştiğini vurguladı ve “Vefa denen şeyin bir semt ya da bir boza ismi olmadığını siz gösterdiniz. Bu en önemli bir insanlık duygusudur. Binlerce teşekkür ediyorum size” dedi.

Sarıgül daha sonra Yalçıntaş’a şükran plaketi ve çini bir tabak hediye etti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.