Mutluluk Çubuğu - Tek Parçalı Penil Protez Nedir?

Mutluluk Çubuğu - Tek Parçalı Penil Protez Nedir?

Mutluluk Çubuğu konusu ile ilgili olarak ilaç tedavisiyle nihayete erdirilemeyen erkeklere penise cerrahi müdahale ile yerleştirilen yegane araçtır.

Mutluluk Çubuğu Nedir?

Mutluluk çubuğunun diğer bir ismi de penil protezdir. Sertleşme sorunu olan ve bu sorunun ilaç tedavisiyle nihayete erdirilemeyen erkeklere penise cerrahi müdahale ile yerleştirilen yegane araçtır. Her yaştan erkeklere mutluluk çubuğu uygulanabiliyor. Yaşlı, orta yaşlı, doğuştan anatomik bozukluğu olan, doğuştan anatomik yapı bozukluğuna sahip, şeker hastası olan genç erkeklere de uygulanabiliyor. Penil protez yani mutluluk çubuğu birçok çeşide sahip. Bunlar tek parçalı penil protez, İki parçalı şişirilebilir protez, gizlenebilir, bükülebilir protez, iki paçalı şişirilebilir protez, iki parçalı penil şişirilebilir protez, enine genişleyebilen penil protez, enine boyuna genişleyen şişirilebilen penil protezdir. mutluluk çubuğu

Neden Mutluluk Çubuğu?

Sertleşme sorunun ilaçla tedavisi oldukça yaygındır. Buna rağmen her hasta da olumlu sonuçlar almak mümkün değildir. Bu sorun penise enjeksiyon yapılarak da çözülebilir. Fakat her ilişki anında bu sistemin uygulanmasının malum çeşitli zorlukları vardır. İlişki öncesinde ilacın penise enjekte edilmesi ayrıca hastalara ağrı verir. İşte burada mutluluk çubuğu devreye giriyor. Mutluluk çubuğu operasyonu geçirildiği taktirde bu gibi zorluklarla hasta karşılaşmayacaktır. Operasyonda normalde içerisine kan dolarak sertleşmeye yardımcı olan kavernöz yapıların içine özel olarak üretilmiş protezler yerleştiriliyor. Böylece peniste cinsel ilişkiye yeterli sertlik elde ediliyor ve cinsel ilişki mutlu mesut sonlanıyor.

Kaç Tip Penil Protez var? Tek Parçalı Penil Protez Nedir?

Sertleşme sorununa çözüm bulmak isteyen hastalara yerleştirilebilecek iki tip mutluluk çubuğu vardır. Malleable ve inflatable. İnflatable protezler doğal penise en yakın şişirilebilir protezlerdir. Hasta tek bir şişirme ile ilişki öncesi sertliği yakalar. İlişki sona erdiğinde ise penisi eski durumuna kolaylıkla getirebilir. Malleble protezler ise içinde olan helezon gümüş bir tel yardımıyla bükülen protezlerdir. Malleble protezler, inflatable protezlere göre mutluluk çubuğu fiyatları daha uygundur . İnfilatable mutluluk çubuğu daha karmaşık bir yapıya sahip olduğu için sorun çıkarmaya daha yatkındır. Malleable serisinin içerisinde yer alır. Bükülme olanağı yedi dereceye kadar sağlanabilir. Sürekli bir sertlik verir. Hasta kolayca verim alır. Tek parçalı mutluluk çubuğu iç içe geçen parçalardan oluşur. Sadece silindirler vardır. Mükemmel sonuç için isodiametrik çıtçıtlı arkaya uzatma parçaları mevcuttur.   Hastaya yaklaşık 90 dakika süren bir operasyonla yerleştirilir. Gizlenebilir ve hasta tarafından gerekli pozisyona getirilerek cinsel ilişki için gerekli olan sertleşmeyi sağlar. Sertleşme sorunu yaşayan hastalar, hasta yakınları ve mutluluk çubuğu hakkında detaylı bilgi almak isteyenler bu konu da en yetkili site olan http://www.mutlulukcubugu.com gerekli bilgileri alabilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.