Mustafa Sarıgül, Şişli'ye nasıl döner?

Mustafa Sarıgül, Şişli'ye nasıl döner?

CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı gösterilmeyi bekleyen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile ilgili gündemi sarsacak iddialar gelmeye devam ediyor.

 Mustafa Sarıgül'ün   İstanbul     Büyükşehir  Belediye Başkanlığı için Kadir   Topbaş  ile gireceği seçim  yarışından  mağlubiyetle   ayrılması   durumunda Şişli'ye geri dönebilmenin   planlarını  yaptığı ortaya çıktı.

CHP   yönetimi   ile bu konuda da pazarlığa oturan ve adaylık için bunu şart  koşan   Sarıgül'ün Şişli'ye   dönüş   planı  iddiaya şöyle   işleyecek  :

Mustafa   Sarıgül  , CHP'den   İstanbul    Büyükşehir  Belediye Başkanı adayı olacak. Bunun   yanında   Şişli'den de belediye meclis üyesi olarak yedek birinci sıraya yazılacak. Seçimi  kazanamazsa  ; Şişli'de CHP'li bir meclis üyesi ( EMİR SARIGÜL )    istifa   edecek. CHP yedek birden Mustafa Sarıgül'ün meclise girmesi  sağlanacak   ve asıl  üye   olacak. Ardından başkan görevinden   istifa   edecek. Ve meclis Mustafa Sarıgül'ü   yeniden   başkan seçecek.

Sarıgül'ün   istifa   silsilesinin   istediği  gibi   gitmeme   ihtimalini de düşündüğü edindiğimiz bilgiler arasında...

MUHTARLARA AK   PARTİLİ    ADAYLARLA  GÖRÜŞMEYECEKSİNİZ TEHDİDİ

Öte yandan halen Şişli Belediye Başkanlığı görevine   devam eden   Mustafa Sarıgül'ün bu  sabah   muhtarları Levent'teki   Tatlıses   Kebap'ta   topladığı   ortaya çıktı.

Mahalle muhtarlarına Ak   Partili   aday   adaylarıyla   görüşmemeleri konusunda tembihte bulunan Sarıgül'ün, muhtarları Ak   Partili     adaylarla     yakın   ilişki içine girmemeleri konusunda uyardığı öğrenildi.

Sarıgül'ün muhtarlara "Size   yardımlarımı   keserim.   Özellikle   Ak   Partili   aday  adayları   ile benden habersiz görüşmeyeceksiniz. Aksi halde   sonuçlarına    katlanırsınız  " şeklinde tehditvari ifadeler   kullandığı     aktarılıyor  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.