Müslüm Baba İçin Son Vazife

Müslüm Baba İçin Son Vazife

Ünlü sanatçı Müslüm Gürses için ölümünün 7.gününde Şişli Camii’nde mevlit okutuldu. Gürses'in eşi Muhterem Nur'un mevlitte güçlükle ayakta durduğu gözlendi.

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Müslüm Gürses için bugün Şişli Camii’nde ölümünün 7. günü vesilesiyle mevlit okutuldu. Okutulan mevlite Gürses'in sanatçı dostları Orhan Gencebay, Nuri Sesigüzel, Yunus Bülbül, Selami Şahin, Adnan Şenses, Oya Aydoğan ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül katıldı. Mevlite katılanlar Müslüm Gürses’in eşi Muhterem Nur'a taziye dileklerini iletti.


Cami çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sanatçı Oya Aydoğan, "Cenazeye gittik ama yanına yaklaşamadık. Zincirlikuyu’da uzaktan bekledik. Bugün vazifemi yapmaya geldim. Çok üzgünüz. Bu yıl çok uğursuz oldu. Son olsun bu artık" dedi.


Müslüm Gürses’in yatırıldığı hastanede en üst düzeyde tedavi edilmeye çalışıldığını ifade eden Orhan Gencebay ise, "Kısmeti buymuş , yaradan böyle istedi. Müslüm kardeşime tıbbi olarak yapılabilecek her şey en üst düzeyde yapılmıştır. Tüm bu emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Şuanda burada dini vecibemizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Hepimizin başı sağolsun, Allah sabırlar versin. Allah gani gani rahmet eylesin" ifadelerini kullandı.


Sanatçının eşi Muhterem Nur'un ayakta durmakta zorlandığı görüldü. Muhterem Nur, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.