Mücadele edecek hakem listesi ve VAR hakemleri belli oldu

Mücadele edecek hakem listesi ve VAR hakemleri belli oldu

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, daha önce yaptığı açıklamada, Galatasaray-Beşiktaş maçının hakemleri Yasin Kol ile Atilla Karaoğlan ve Erkan Özdamar'ın listede yer aldığını söyledi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, daha önce yaptığı açıklamada, Galatasaray-Beşiktaş maçının hakemleri Yasin Kol ile Atilla Karaoğlan ve Erkan Özdamar'ın listede yer aldığını söyledi. Spor Toto Süper Lig'de ıslık çalan hakem sayısı 29'a yükseldi. Listeye 7  hakem eklendi. Bunlar Burak Pekkan, Cihan Aydın, Turgut Doman, Direniş Tonusoğlu, Yiğit Aslan ve Murat Erdoğan. Açıklanan listede VAR'da oturan hakem sayısı  12 olarak belirlendi.

Beşiktaş, Süper Lig'de 12 Ocak'ta başlayan betgram ara transfer dönemine kısa  süre kala gaza bastı ve teknik direktör Şen Güneş'in talebiyle önceliği kendisine verilen defans oyuncusuna destek için  kolları sıvadı. Bu anlamda Facundo Garces, listede yer alan birçok isim ile siyah beyazlı kulüplere sahip çıkmaya başladı. Arjantin'in Köln takımında forma giyen 23 yaşındaki stoperin teklif hazırlıklarını tamamladığı ve  resmi temasın başlamasının an meselesi olduğu bildirildi. 1.89 boyundaki ve sözleşmesi 2024 yılında sona eren Şenol Güneş'in çok şey istediğini belirtmek gerekiyor.

Piyasa değeri 4.5 milyon euro

Beşiktaş yönetiminden ilk teklifin kiralama ve satın alma opsiyonu şeklinde olacağı bildirildi. Teklifin reddedilmesi halinde  satın alma görüşmelerinin başlayacağını söyledi. Bu sorunla ilgili kesin bir rakam bulmak imkansız. Ancak Arjantinli savunma betgram giriş oyuncusunun serbest kalma ücretinin 2,5 milyon dolar olduğu tahmin ediliyor. Başarılı futbolcu, 2021-2022 sezonunda 43 maça çıktı. Garces bu maçlarda 2 gol kaydetti. Sağ elini kullanan oyuncu gerektiğinde sağ bek de oynayabiliyor. Muhafızların iddiaları önce yabancı basında yankı buldu. TYC Sports muhabiri Cesar Luis Merlo, Beşiktaş'ın Gardes'e taşınmak üzere olduğunu iddia etti. Haber, CA Colon ekibinin Garces'i satmaya niyeti olmadığını açıklıyor. İnönü'ye özel jetle seyahat. Yusuf-Ernst modelini alırsınız. Şenol Güneş çok çalıştı ama  sonuna kadar koşarsanız. Oradan, ikincilik için Şampiyonlar Ligi'ne bağlanacaksınız. Sen Beşiktaş'sın ve ancak sen bitti dersen biter. Fenerbahçe'ye gitmeden içeride Galatasaray oynayacaksın. İkisine de kaybedeceksen, şampiyonluk mücadelesinde aktif olmayacaksa, bu adama soracaklar, neden yönetim olarak varsın? Oklar sana döndü, Şenol Güneş'e küçük bir kalkan yaptın, bazı oklar seni işaret ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.