MHP İlçe Başkanı İsmail Yalçındağ: Ayrılık etik değil

MHP İlçe Başkanı İsmail Yalçındağ: Ayrılık etik değil

MHP İlçe Başkanı Yalçındağ, üç mahallenin Sarıyer'e bağlanmasına kesinlikle karşı olduklarını, Ayazağa'da partili vatandaşların talebi üzerine karara karşı kampanya başlattıklarını söyledi.

 Milliyetçi Hareket Partisi Şişli İlçe Başkanı İsmail Yalçındağ, yeni Büyükşehir Yasası ile Ayazağa, Huzur ve Maslak mahallelerinin Şişli'den ayrılarak Sarıyer'e bağlanmasınını etik olarak doğru bulmadığını kaydetti. Yalçındağ, "Bu mahalleleri ya müstakil ilçe yapacaklardı, ya da hiç dokunmayacaklardı. Biz de parti olarak Ayazağa'da kampanya başlattık" dedi.


'ARKASINDA RANT VAR'

Bu kampanyanın Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'e destek olarak algılanmamasını isteyen Yalçındağ, "Bizim orada 6-7 bin seçmenimiz var. Biz onların taleplerini değerlendiriyoruz. MHP'li mahalle sakinleri ayrılığa kesinlikle karşı. Biz de onların sesini duyurmaya çalışıyoruz. Belediyeler geçicidir, önemli olan halktır" diye konuştu. Bölgenin Sarıyer'e bağlanmasının ardında rant meselesi olduğuna inandığını belirten Yalçındağ, "Gültepe, Sanayi, Çeliktepe de Sarıyer'e bağlanabilirdi. Neden Maslak, Ayazağa seçildi? Amaçları Mustafa Sarıgül'e set çekmek ve bu bölgenin oyunu almak" dedi. 


'1990'DAKİ BAŞARIYI TEKRARLAYACAĞIZ'
İlçe teşkilatının çalışmaları hakkında da bilgi veren Yalçındağ, 3-4 ay önce seçilek. n yeni yönetimle uyum içinde çalıştıklarını, afiş ve pankart kampanyaları ile Şişlileri kucaklamaya çalıştıklarını ifade ederek, şunları anlattı: "470 civarında pankart astık. Yönetimimizle birlik beraberlik içinde çalışıyoruz. Önümüzdeki seçimde 1990 yılında yakaladığımız çıkışı tekrar edeceğiz."


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.