MHP Ayazağa’dan AKP’yi Topa Tuttu

MHP Ayazağa’dan AKP’yi Topa Tuttu

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan ve Milletvekili Murat Başesgioğlu, açılış ve ziyaretler yapmak için geldikleri Ayazağa’dan Ak Partiye yönelik ağır eleştirilerde bulundu. Başesgioğlu, Ayazağa’nın Sarıyer’e bağlanmasına dönük yaptığı eleştiride “Bölü

AKP’nin açılım adı altında attığı her adamın “suç” olduğunu öne süren Başesgioğlu, “yaptıklarının hesabını soracağız. Bunu biliyorlar. Bu korkuyla muhalefeti de yanlarına almak istiyorlar. 75 Milyon nüfusuyla Türkiye’nin boynunu büken alçaklardan ne zaman kurtulacağız.” Dedi.






 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan ise “bütün hırsızlar başbakanın uçağındalar. İstanbul Büyükşehir Belediyesi 4 bin imar değişikliği yaptı. Bizim bunlarla hesabımız var. MHP Türkiye’yi bölmek, sarsmak istiyenlerin tek korkulu rüyasıdır.” Şeklinde konuştu.

 

Ayazağa’da MHP Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştiren Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan ve Milletvekili Murat Basesgioğlu, daha sonra Giresunlular, Kastamonulular ve Sinoplular hemşeri derneklerine ziyaretlerde bulundular. Ayazağa’nın bir gecede korsan bir önergeyle, bir belediyeden alınarak başka bir belediyeye bağlanmasının doğru bir davranış olmadığını belirten milletvekilleri Ayazağalıya yapılana içlerine sindiremediklerini belirttiler.

 


AYAZAĞA MHP’DE DEVİR TESLİM

 

Ayazağa’nın Şişli’den alınarak Sarıyer’e bağlanmasının ardından, MHP Şişli İlçe Başkanlığı, düzenlenen bir törenle Ayazağa üye kayıt defterini Sarıyer İlçe Başkanlığına devretti. MHP Şişli İlçe Başkanı İsmail Yalçındağ, kayıt defterini Sarıyer İlçe Başkanı Erdal Çoban’a teslim ederken son derece duygulu anlar yaşadı. Ayazağa’da partileri adına başarılı çalışmalar yaptıklarını kaydeden Yalçındağ, bundan sonraki dönemde de özveriyle çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

 

MHP Sarıyer İlçe Başkanı Erdal Çoban ise Ayazağa’nın Sarıyer’e bağlanmasını sevinçle karşıladıklarını belirterek “Sarıyer Belediyesi’ne 3 Hilalli bayrağı dikeceğiz.” Dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.