"MERT tahmin ettiğimden çok daha iyi"

"MERT tahmin ettiğimden çok daha iyi"

"Şef Bey, Fenerbahçe'den ayrılınca oynamak için de ayrılan Mert'i tercih ediyor.

"Şef Bey, Fenerbahçe'den ayrılınca oynamak için de ayrılan Mert'i tercih ediyor. Başakşehir'de de birçok başarılı maça imza attı. Beşiktaş'ta geçirdiği çok ciddi bir sakatlığı atlattı. Melter, tüm yarışmalarda şu anki tahminlerimin çok ötesinde iyi oynadı.

"Elsing gitmek istiyorsa ona saygı duymalısın. Senor kalırsa Melt 3-4 yıl daha  bu takımda oynayacak. Arkada Utku var. Kaleci  bir kez oynayacak. Elsin eleştirildiği kadar kötü değil ve psikolojik olarak da kolay değil. Beşiktaş ondan ayrılmak istemedi. Oynamak  isteyecektir. Ersin'in de çok yetenekli bir kaleci olduğunu düşünüyorum.

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup eden Beşiktaş, evindeki yenilmezlik serisini  5 maça çıkardı.

Anadolu Ajansı'nın verdiği bilgiye göre maçın 28. dakikasında Siyah Beyazlılar soyunma odasında Cenk Tosun'un ve Wout Weghorst'un golleriyle 1-0 öne geçti ve skoru 2-0'a getirdi. İlk yarının son dakikası.

Haderjonaj için oyuncu değişikliği 29. Siyah-beyazlılar betnbet arasındaki fark, 69. dakikada Ahmed Enkin'in ikinci dakikada Kasımpaşa'ya yardımcı olmak için kaydettiği golüne rağmen üç sayıydı.

Beşiktaş, Kasperza'yı yenerek evindeki yenilmezlik serisini beş maça çıkardı.

Vodafone Park'ta Medipol Başakşehir'e  1-0 yenilen Siyah Beyazlılar, rakipleriyle oynadığı 5 maçın 3'ünü kazanırken, 2'sinde berabere kaldı.

Başakşehir ile oynadığı maçın ardından siyah beyazlılar, Fenerbahçe ile 0-0, Trabzonspor ile 2-2 berabere kalırken, Kasmpaşa da Par Rak Ümrania Spor ve Adana Demir Spor'u mağlup etti.

Beşiktaş, Dolmabahçe ile oynadığı son 5 maçta 11 sayı kaydetti. Beşiktaş'ta forma giyen Şenol Güneş'in  2 haftalık aradan sonra yeniden gol sevinci yaşamasının ardından Cenk Tosun takımda yer almaya başladı.

WEGHORST 8. golünü attı

Beşiktaş'ın Hollandalı futbolcusu Wout Weghorst, Siyah Beyazlılar adına 8. golünü kaydetti. Weghorst, ilk yarının son dakikasında attığı golle betnbet giriş takımına 2-0 öne geçti ve bir hafta aradan sonra tekrar gol attı. Bu sezon Beşiktaş'ta forma giyen Hollandalı futbolcular, VavaCars Fatih Karagümrük, Demir Grup Sivasspor, İstanbulspor, Atakaş Hatayspor, HanımKredi Ümraniyespor (2) ve Gaziantep FK filelere fileleri gönderen isimler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.