Mauro Icardi bu sezon 16 gol attı

Mauro Icardi bu sezon 16 gol attı

Mauro Icardi bu sezon 16 gol attı

 

Manchester maçında Galatasaray’ın en büyük kozu Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi olacak. Son oynanan Alanyaspor maçında da fileleri havalandıran Icardi bu sezonki gol sayısını 16’ya çıkardı. 30 yaşındaki futbolcu, bu gollerin 11’ini Süper Lig’de, 3’ünü UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde, 2’si de gruplarda kaydetti.

Galatasaray’da Manchester United maçı öncesinde 1 eksik futbolcu bulunuyor. Sarı-kırmızılılarda Alanyaspor karşılaşmasında sakatlanan ve sol üst arka adale grubunda 2. derece zorlanma tespit edilen Kolombiyalı savunma oyuncusu Davinson Sanchez, bu müsabakada yer alamayacak.

 fixbet giriş toparlanan Manchester United, Premier Lig’de son 3 maçını kazandı. Manchester ekibi ligde oynadığı 13 karşılaşmada 8 galibiyet, 5 mağlubiyet sonucunda topladığı 24 puanla 6. sırada bulunuyor. İngiliz temsilcisi ligde son olarak deplasmanda Everton’ı 3-0’lık skorla yenmeyi başardı.

Manchester’da eksikler

Manchester United’da ise bu karşılaşmada birçok oyuncu forma giyemeyecek. İngiliz ekibinde; Casemiro, Mason Mount, Christian Eriksen, Lisandro Martinez, Jonny Evans ve Tyrell Malacia sakatlıklarından, Marcus Rashford ise kırmızı kart cezasından dolayı oynayamayacak. Jadon Sancho da kadro dışı olduğu için yer almayacak.

Jose Maria Sanchez düdük çalacak

Galatasaray - Manchester United karşılaşmasını İspanya Futbol Federasyonu’ndan Jose Maria Sanchez yönetecek. Sanchez’in yardımcılıklarını Raul Cabanero ile Inigo Prieto yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Guillermo Cuadra olacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.