Mandala ile Güzellikleri Hayatınıza Çekin

Mandala ile Güzellikleri Hayatınıza Çekin

Mandala Kişisel Gelişim ve Organizasyon'un yaratıcılığı ile şekillenen mandala desenli giysilerle güzellikleri hayatınıza çekin. 8-9-10 Haziran'da organize edilecek olan 7.Bebek Şenliği'ne de katılacak olan Mandala Kişisel Gelişim ve Organizasyon'un ürünl

Mandala Desenlerinin oluşturulması, geliştirilmesi ve uygulanmasıyla üretilen her türlü giysi ve aksesuar satışını gerçekleştiren Mandala Kişisel Gelişim ve Organizasyon farklı tasarımlarıyla hayatı renklendiriyor.


Enerjiyi hapseden kap: Mandala
Kırk bin yıl öncesine dayanan mandala; yaşama çekilmek istenen şeyleri elde etmek amacıyla mağara duvarlarına çizilen daire içine alınmış resimlerde görüldü. “Manda” enerji ve öz, “la” ise kap anlamına gelir ve sanskritçe kökenli bir kelimedir.
Mandala’ya özetle enerjiyi tutan, saklayan(hapseden) kap diyebiliriz. Dolayısıyla tüm mandala desenler dairesel bir form içindedir. Daire bütünlüğü simgeler, bir ucu sonsuza diğeri de bedene ve akla kadar uzanır. 

Evrenin desene uyarlanmış hali
Ayrıca hem maddesel hem manevi gerçekleri tanımlayan mandala hayatın tüm yönlerinde görülür. Çiçekler, ağaçların kesitinde bulunan halkalar, salyangozun içten dışa doğru şekil alan spiral kabuğu hep öncül mandala deseninin sembollerini yansıtır. Bunların tümü “Birleştiren bir merkez etrafında kurulmuş bütünleşmiş bir yapı olup, tamlığı ifade eder.” Diğer bir deyişle mandala, evren veya kozmosun bütünsel yaratı modelinin desene uyarlanmış halidir.

Pozitif enerjiyi üzerinizde taşıyın
Mandala Kişisel Gelişim ve Organizasyon'un yarattığı, mandalanın pozitif enerjisi ve güzelliğini taşıyan ürünler hem kullanışlı hem de şık. Geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Mandala Kişisel Gelişim ve Organizasyon etek, elbise, ceket, yelek, paşmina, pelerin, palto, yüzük, kolye ve çanta üretiyor. Sipariş üzerine farklı ürünlerde, farklı desen ve beden çalışmaları yapma imkanı da sunuyor. Tüm ürünler ise Galata'daki mağazada satışa sunuluyor.

Mandala Bebek Şenliği'nde
Beşiktaş Belediyesi ve Bebekliler Derneği tarafından 8-9-10 Haziran'da organize edilecek olan "7.Bebek Şenliği'nde" Mandala Kişisel Gelişim ve Organizasyon da yer alacak. Birçok standın yer alacağı festivalde ziyeretçiler mandalalı ürünleri daha yakından tanıma fırsatı bulacaklar.


 

 








HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.