Luka Doncic'in gösterisi: Dallas Mavericks, Atlanta Hawks'ı mağlup etti

Luka Doncic'in gösterisi: Dallas Mavericks, Atlanta Hawks'ı mağlup etti

NBA'de dün gece oynanan maçlarda Dallas Mavericks, Luka Doncic'in muazzam performansıyla Atlanta Hawks'ı 148-143 mağlup etti. İşte geceye damga vuran anlar:

Luka Doncic'in Rekor Kırması

Dallas Mavericks'in yıldızı Luka Doncic, Atlanta Hawks karşısında olağanüstü bir performans sergileyerek 73 sayı, 10 ribaunt ve 7 asistle mücadeleyi tamamladı. Bu etkileyici performansıyla Doncic, NBA tarihinde bir maçta en çok sayı atan oyuncular arasında dördüncü sıraya yükseldi.  Betper giriş yapın hoş geldin bonusu alın.

Dallas Mavericks'in Zaferi

Luka Doncic'in liderliğindeki Mavericks, Atlanta Hawks'ı 148-143 mağlup ederek üç mağlubiyetin ardından 25. galibiyetini elde etti. Josh Green 21 ve Tim Hardaway Jr. 13 sayılık katkı sağladı.

Phoenix Suns'ın Şok Mağlubiyeti

Phoenix Suns, yıldız oyuncusu Devin Booker'ın 62 sayılık performansına rağmen Indiana Pacers'a 133-131 mağlup oldu. Bu mağlubiyetle Suns, 7 maçlık bir galibiyet serisine son vererek sezonun 19. yenilgisini aldı. Betper ile herkese hoş geldin bonusu..

Alperen Şengün'ün Performansı

Milli basketbolcu Alperen Şengün, Houston Rockets'ın Charlotte Hornets'ı 138-104 mağlup ettiği maçta önemli bir rol oynadı. Şengün, 11 sayı, 6 ribaunt, 7 asist ve 1 blok ile etkileyici bir performans sergiledi.

Cedi Osman ve San Antonio Spurs'un Galibiyeti

Türk basketbolcu Cedi Osman, San Antonio Spurs formasıyla Portland Trail Blazers karşısında 7 sayı, 3 ribaunt, 1 asist, 1 top çalma ve 1 blok ile oynayarak takımının 116-100'lük galibiyetine katkıda bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.