Leman Sam şarkı söyletti

Leman Sam şarkı söyletti

Liman sam, Bodrum Kalesi'ni dolduran 1500 kişiye 2.5 saat boyunca şarkı söyletti. Eski ve yeni şarkılarını söyleyen sanatçı şehitler için türküleri birlikte söyledi.

Ülkemizin iyi sanatçılarından olan Leman Sam dün gece Bodrum kalesinde konser verdi. Bodrum kalesini dolduran 1500 kişiyi gören Leman Sam herkese teşekkür ederek , gece yarısına kadar keyifli bir konser verdi. 2.5 saat sahnede kalan Leman Sam’ın hareketliliği izleyenleri de coşturdu.

Eski ve yeni şarkıları ile başladığı konserine türkülerle devem etti. Kaybettiğimiz değerler için okuduğu şarkı ve türkülerde gözlerinin dolduğu görüldü. Kazım Koyuncu’ya,Uğur Mumcu’ya, Hırant Dink’e Aşık Veysel’e, şehit olan askerlerimize türküler söyledi.



Suyun öteki yakasından olan sanatçıların şarkılarını da seslendiren Leman Sam’a Azeri şarkı söylerken Azeri dansçı Kerimov eşlik etti.Daha sonra seyircilerin arasına gelen Leman Sam’a şarkılarında tüm seyirciler eşlik etti.Konser bitiminde dakikalarca alkışlanan Leman Sam tekrar sahneye gelerek bir şarkı daha söyledi ve çok mutlu olduğunu söyleyerek konseri bitirdi.

Dilek Cebeci-TürkiyeTurizm




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.