La Liga'da kötü bir performans sergileyen Sevilla şu anda küme düşme hattında

La Liga'da kötü bir performans sergileyen Sevilla şu anda küme düşme hattında

Galatasaray'dan Marko ve Bayern Münih'ten Tan Kienzu ile savunmasını güçlendiren Sevilla, 14 maçta  22 gol yedi.

Galatasaray'dan Marko ve Bayern Münih'ten Tan Kienzu ile savunmasını güçlendiren Sevilla, 14 maçta  22 gol yedi. İspanyol medyasına göre, Sevilla geçici transfer için yeni bir stoper getirmek istiyor ve listenin başında Victor Nelson var. Genç stoperin de transfere çok istekli olduğu ancak Marcao formunda Galatasaray yönetimine takımdan ayrılması için herhangi bir baskı yapmadığı iddia edildi. Sarı-kırmızılı ekip, geçen sezon başında Nelson'ı Kopenhag'dan 7 milyon euroya satın almıştı.

Victor Nelson, geçtiğimiz 1.5 sezondaki fenomenbet performansıyla hayranların favorisi oldu. Koç Okambrook, Danimarkalı yıldızın Ocak ayında ayrılmasının ardından da pek hevesli görünmüyordu.

Spor Toto Ligi'nde 18. Hafta'da Yeni Malatyaspor,  Ankara Keçiörengücü'nü Haqi Osman'ın golüyle 1-0 mağlup etti. Malatya  ilk ev galibiyetini temsil ederken, noktalı çizgi 5 maçta üç puana aç.

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Hasan Özer, Keçiörengücü maçı sonrası medya mensuplarının sorularını kazanmaktan mutlu olduklarını söylerken, Malatyaspor bu sezon ilk kez tek başına sahadan 3 puan aldı.

Evlerinde kazanamadıkları için baskı altında olduklarını ve maçı bitirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Özer, "Rakipler ilk 4'te ve kaybeden takımı sezonun ilk golünü bularak yendik. bir maç. Skor kurtarma oyunumuzda, rakipten dönen uzun toplar sonrasında çokça mücadele ettik.Futbolcularımız iyi bir mücadele kalitesi sergilediler, herkesi canı gönülden kutluyorum.

Göztepe, Spor Toto 1. Liga Superliga'da Çaykur Rizespor'u 2-0 yenmeyi başardığı için mutlu. Geçen hafta evinde Manisa FK'yı 1-0 yenen Sarı Kırmızılılar, 2-2 galip gelerek playoff yolunda camiasına umut oldu. 27 Kasım'da Gürsel Aksel Stadı'nda fenomenbet giriş oynanan Altay maçında yaşanan büyük olay nedeniyle 4 boş maça gönderilen İzmir, 3 maçta 7 puan toplayarak 3-0 kazandı. Aynı şeyi yaptılar, travmanın üstesinden geldiler ve güvenliğe ulaşmak için adımlar attılar. Göztepe son iki maçta defansı da tamir etti. İzmir FK ve Çaykur Rizespor, önümüzdeki hafta ligde Bodrum Spor'u konuk edecekleri maçı skor tablosunda tamamladı. Penaltı atışları nedeniyle Göztepeli taraftarlar maçı izleyemeyecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.