Koçlar, Nişantaşı'nda buluşuyor

Koçlar, Nişantaşı'nda buluşuyor

ICF Türkiye'nin organize ettiği "2. Koçlar Buluşması" yarın Nişantaşı Sofa Otel'de gerçekleştirilecek. Paneller ve workshop'ların yapılacağı toplantıda, koçluk mesleğinin bugünü ve yarını tartışılacak.

Dünyanın önde gelen koçluk organizasyonu ICF - International Coach Federation - Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği'nin Türkiye yapılanması Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği (ICF Türkiye), her biri alanında deneyimli konuşmacıları ve Türkiye'nin önde gelen koçlarını bir araya getiriyor. Yarın İstanbul Nişantaşı'ndaki The Sofa Hotel'de 'Ustalığa Yolculuk' temasıyla düzenlenecek organizasyonda koçluk mesleğinin bugünü ve yarını ele alınacak.

ICF, 100'den fazla ülkede 19 binden fazla profesyoneli temsil ediyor. Profesyonel koçluk sanatını ve uygulamalarını ilerletmek için dünya çapında çalışmalar yürüten ICF, oluşturduğu eğitim programları ve standartlarla koçluk mesleğinin gelişmesine katkıda bulunuyor. Derneğin Türkiye yapılanması Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği (ICF Türkiye) ise düzenlediği organizasyonlarla mesleğin tanıtımı ve yaygınlaşması için önemli organizasyonlar yapıyor. 

Dernek Başkanı, Psikolog Dr. Nur Velidedeoğlu Kavuncu'nun yapacağı açılış konuşması ile başlayacak etkinlik, Türkiye'de alanının en değerli isimlerini ve koçlarını ağırlayacak. 

EŞ ZAMANLI PANELLER VE WORKSHOP'LAR

Kavuncu'nun ardından sözü tiyatro sanatçısı Nedim Saban alacak. Etkinliğin de teması olan 'Ustalığa Yolculuk' temalı bir konuşma yapacak olan Saban'ın ardından eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek panel ve workshoplar başlayacak. 10.45 – 12.30 arasında 'ICF Onaylı Okulların Koçluk Yaklaşımları' konulu panel ve Gila Şeritçioğlu'nun katılımıyla 'Güçlü Bir Prezans'a Yönelik Somatik Yaklaşımlar' konulu workshop düzenlenecek. Öğle yemeğinin ardından katılımcılar 'Kurumsal Koçluk' Konulu sunumuyla Dost Can Deniz'i dinleyebileceği gibi DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü Kurucusu Psikolog Emre Konuk'un düzenleyeceği workshop'a da katılabilecek.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.