KENAN MALKOÇ’TAN PASKALYA KUTLAMASI

KENAN MALKOÇ’TAN PASKALYA KUTLAMASI

Şişli’nin sevilen isimlerinden Kenan Malkoç, Hristiyanların en eski ve en önemli bayramı olan Paskalya nedeniyle Ermeni Katolik Surp Agop Hastanesi Huzurevi’ne ziyarette bulundu. Huzurevinde kalan yaşlılara “Paskalya Çöreği” ikram eden Malkoç, yaşlı hast

 Ermeni Katolik Surp Agop Hastanesi Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Kuyumcu’nun da eşlik ettiği ziyaret sırasında Huzurevi sorumlusu Haygan Çiftçioğlu, huzurevinde kalan yaşlılar ve sundukları hizmetler hakkında Kenan Malkoç’a bilgi verdi. 

Reyna Karaagopoğlu, Jenevev Dülgeryan, Arsen Düzant Gazikyan, Ohannes Keseciyan, İrma Ren Papazyan, Anjel İmraklı, Vartanuş Akpınar isimli huzurevi sakinlerinin odalarını dolaşarak onlarla sohbet eden Kenan Malkoç ile yaşlılar arasında son derece duygulu anlar yaşandı. Malkoç, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada “Bu topraklarda her din ve milletten insanlar yüzlerce yıldır barış, kardeşlik ve sevgi içinde yaşamayı başardılar. Bundan sonra da barış ve huzurun devam etmesi en büyük arzumuzdur. Bu nedenle Şişli’de yaşayan tüm Hristiyan vatandaşlarımızın Paskalya Bayramlarını kutluyorum.” Dedi.


Işıklı reklam panolarını Türkiye ile tanıştıran isimlerden biri olan Ohannes Keseciyan, Kenan Malkoç’un ziyareti sırasında son derece duygulandı. Gözyaşlarını tutamayan Keseciyan, Malkoç’un omzuna yaslanarak bir müddet ağladı. Malkoç, Kesiciyan’a elleriyle Paskalyo Çöreği ikram ederek moral verdi.




Ermeni Katolik Surp Agop Hastanesi Huzurevi Personeli ve sakinleri Kenan Malkoç’un ziyaretinden büyük mutluluk duydular. Yaşlıların Paskalya Bayramlarını kutlayan Malkoç “Sizleri hiçbir zaman unutmayacağım. Her zaman ziyaretinize geleceğim” dedi. 



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.