Kenan Malkoç Apartman Görevlileri ile Buluştu

Kenan Malkoç Apartman Görevlileri ile Buluştu

Kenan Malkoç, Konut-iş sendikası üyeleriyle kahvaltıda bir araya geld

Şişli Teşvikiye Öğretmen Evin'de gerçekleşen kahvaltılı toplantıya, Konut-iş sendikası Genel Başkanı Alican Kayhan, Şişli bölge Başkanı Tahsin Öztürk, Sendika Av. Faruk Karataş ve çok sayıda Şişli bölgesinde yaşayan sendika üyesi Kapıcı ve eşleri katıldı. 
Kahvaltı programında konuşan Konut-iş sendikası Genel Başkanı Alican Kayhan ;Sayın sendika üyesi emekçi arkadaşlarım öncelikle geçmiş de Şişli'de aday olup ve başkan olduktan sonra bizleri yalnız bırakan bazı kişileri buradan sitem etmek istiyorum ama Sayın Malkoç geçmişte Şişli'de kültür müdür olduğu zaman hep yanımızdaydı ve bugün de Malkoç bizleri unutmayıp güzel bir kahvaltı sofrasında buluşmamıza vesile oldu. Konut-iş sendikası üyeleri olarak kendisine çok teşekkür ediyoruz” ve önümüzdeki yerel seçimlerde Kenan Malkoç'u Şişli belediye başkan adayı olarak görmek istiyoruz'' diye konuştu.
Malkoç: Şişli’de çok iddialıyım
CHP’den Şişli’de aday olması durumunda çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağını ifade eden Kenan Malkoç, 41 yıldır Şişli’de ikamet ettiğini ve 21 yıldır da aktif olarak siyasetin içinde olduğunu söyledi. Önümüzdeki yerel seçimlerin çok önemli olduğunu çünkü yerel seçimlerin yapılacak genel seçimlere büyük katkı sağlayacağını vurgulayan Malkoç, “Yerel seçimlerde CHP’nin oylarını artırmak için elimden geleni yapacağım. Yapacağımız çalışmalarla Şişli’de yüksek bir oy alacağımıza inanıyorum. Yerel seçimlerde alacağımız bu yüksek oylarla genel seçimlerde CHP’yi iktidara taşıyacağız” dedi.“


Adayı halk belirlemeli”

“Adayı halk seçer ve bu şekilde hak edenlerle yola çıkılırsa parti daha da başarılı olur” diyen Malkoç, “Önümüzdeki 2014 yerel seçimleri çok önemlidir. Yerel seçimlerde alacağımız oy, genel seçimlere yansıyacaktır. Artık Ahmet’in, Mehmet’in adamı değil, halkın adamı halka sorulmalı, onurlu örgütümüze sorulmalı. Şişli’de siyaset yaptığım için, örnek Şişli’yi gösteriyorum, Şişli halkına sorulmalı, okul müdürlerine, STK’lara, mahalle muhtarlarına, mahalli liderlere sorulmalı. Yerel adaylar genel merkezden atanmamalı. Ben bu konuda genel başkanımıza güveniyorum. Seçimlerde aday olacak Belediye başkan adayı, il genel ve belediye meclis üyelerinin mutlaka kendi bulundukları ilçede oturmalarına, örgütten olmalarına, örgütten olmayan kişilerin adaylaştırılmamasına dikkat edilmeli. Genel başkanımız ve genel merkezimiz dikkat edecektir. Eğer biz bunları yaparsak ilk seçimlerde mutlak CHP’yi iktidara taşırız. Birilerinin değil, bizler halkın önünde, örgütümüzün önünde el pençe durmalıyız. Kısacası, aday gösterilecek kişi oturduğu yerin çocuğu, evladı olmalı ve o kişi hizmet aşkıyla yanıp tutuşmalı. Ben ve binlerce yoldaşım bunun bilincindeyiz. Şişli’ye CHP bayrağını kesinlikle dikeceğiz” dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.