Kazancı, Weghorst'tan Beşiktaş'ta kalmak istediğini açıklamasını isteyecek

Kazancı, Weghorst'tan Beşiktaş'ta kalmak istediğini açıklamasını isteyecek

En büyük rahatsızlık, Frankfurt'un 30 yaşındaki Hollandalı'ya olan ilgisi oldu.

En büyük rahatsızlık, Frankfurt'un 30 yaşındaki Hollandalı'ya olan ilgisi oldu. Weghorst'un Türkiye'de kalmaya istekli olduğu biliniyor ve nihai kararını bir hafta içinde açıklaması bekleniyor. Beşiktaş ise 10 milyon avroluk opsiyonunu beşe indirmeye çalışıyor ve kaynak aramaya başladı. Çaykur Rizespor, Beşiktaş'ın genç defans oyuncusu Emrecan Uzunhan'ın peşindeki Spor Toto'nun 1. Lig takımlarından biri.

Beşiktaş'ın sezon başında Sporting İstanbul'dan aldığı Emrekan Uzuhan'ın peşinde. Spor Toto'nun 1.Lig takımlarından Çaykur Rizespor'un gündeminde siyah beyazlılarda fazla forma giyemeyen Emrecan Uzunhan var. Karadeniz tarafının 21 yaşındaki futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralamayı umduğu öğrenildi.

İstanbul Spor'dan sezon başında Beşiktaş'a transfer betarsenal olan Uzunhan, bu sezon ikisi Çin Süper Ligi'nde, ikisi  Türkiye Kupası'nda olmak üzere 4 maçta forma giydi. Emrecan  asist yaptı ve kırmızı kart gördü. Beşiktaş, Emrecan'ın görevden alınması için Sporting İstanbul'a 2 milyon euro ödedi. Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Devre arasında kayıp bölgeye geçmeye karar veren Beşiktaş'ın gündeminde Ozan Tufan var. Baş antrenör Şenol Güneş'in  Bursaspor ve milli takım öğrencisi Ozan'ı kadrosunda görmek istediği biliniyor. Ozan, İngiltere Premier Ligi'nin bir alt kümesi olan Championship'te  Hull City'de forma giyiyor ve Ozan, Güneş ile tekrar çalışmaya açık. Fanatik kaynaklarına göre uluslararası Türkiye'ye dönmeye çok hevesli. Hull City'nin 27 yaşındaki orta saha oyuncusunu kiralamak istemediği bildirilirken, Siyah-Beyazlılar'ın  sezon sonunda İngiltere'yi bağlayıcı bir sözleşme ile kiralık bir anlaşma ile vuracağı öne sürüldü. Satın alma imkanı. Transferle ilgili birçok önemli açıklama betarsenal giriş yaparken Siyah Beyazlıların asbaşkanı Emre Kocadağ, şimşek hızında başkanlık kararını açıkladı.  Çok kritik bir dönemde yönetimi devralmaya çalıştıklarını söyleyen Koçcadağ, kulübün son durumu ve transferle ilgili düşüncelerini muhabirimiz Orhan Yıldırım'a bildirdi. Kocadağ, "En kritik zamanda işi bitirmek için mücadele ettik. Üzerimiz ateşe verildi. Bizimle çalışan birçok arkadaşımız kaçarak ortadan kayboldu. Şimdi de sosyal medyada kullandıkları trollerle bize saldırıyorlar."

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.