Karagümrük 2.lik 63. dakikada golü atan

Karagümrük 2.lik 63. dakikada golü atan

Mbaye Diagne ilk maçına yeniden 4-1'le çıktı. Karşılaşmanın son golü 72. dakikada  Kayserisporlu İlhan Parlak'tan  geldi.

 

Mbaye Diagne ilk maçına yeniden 4-1'le çıktı. Karşılaşmanın son golü 72. dakikada  Kayserisporlu İlhan Parlak'tan  geldi.

Fatih Karagümrük karşılaşmadan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı. Geçen hafta Trabzonspor'u 4-1 mağlup eden Fatih Karagümlük, bu hafta  ligde dört gol kaydetti. Bu sonucun ardından Fatih Karagümrük 19 puana yükseldi. Üst üste ikinci lig maçını kaybeden ve 23 puana sahip olan Kayserispor, ligde önümüzdeki hafta Konyaspor'u konuk edecek. Kayserispor, MKE Ankaragücü'ne gidecek.

Toto Süper Lig'in 17. haftasında Selçuk İnan'ın başında bulunan Kasımpaşa, Francesco Farioli'nin Alanyaspor'a konuk oldu.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Kasımpaşa, 11. dakikada Mortadha Ben Ouannes, 32. ve 83. dakikada Mamadou Fall ve 67. dakikada Valentin Eysseric'in mooibet golleriyle 4-1 kazandı. Alanyaspor'dan konuk ekibin tek golü 90+1 Ahmed Hassan'ın ayağından geldi. Ligin bir sonraki  haftasında Kasımpaşa deplasmanda Beşiktaş'ı, Alanyaspor ise Trabzonspor'u konuk edecek.

SELÇUK İNAN'ın ilk galibiyeti Kasımpaşa'nın teknik direktörlüğüne getirilen Selçuk İnan hem Kasımpaşa'da hem de teknik direktörlük kariyerindeki ilk resmi galibiyetini Alanya Spor'u 4-1 yenerek elde etti. Kasımpaşa, teknik direktör Selçuk İnan yönetiminde  2 lig maçı ve 1 kupa maçına çıktı ve hepsini kaybetti.

Beşiktaş'ın unutulmaz oyuncularından teknik direktör Ziya Doğan, Duhuriah için özel bir açıklama yaptı.

Ziya Doğan'ın açıklaması şöyle:

"GEZZAL ile makamın zenginliği artacak"

Sakatlıklar ve eksiklikler nedeniyle  ideal takım olamasam da en iyi takım Beşiktaş'tır diye kimse yanlış anlamasın. Favorim onlar. Biraz gerideler ama  her şey yolunda gidiyor. kolay. Şenol Güneş geldikten sonra ilk maça iyi başladı ama ardından derbide maçı kaybetti. Merkez rotasyonlu ve ikili takıma girdi ve Cenk Tosun daha fazla süre almaya başladı. Bu iyi bir karar ama yer bulmakta zorlanıyor. Tabii ki, burada dezavantajı var. Ghezzal girmelidir. Forvetlerden biri girince kayboluyor ama Ghezzal yaptığı asistlerle mooibet giriş önemli. Yerinde serveti artacaktır. Bir şampiyonluk yılında yaptıkları ortada. Atiba'nın  yokluğu artık hissediliyor.  50 yaşında olsun ya da olmasın, oynadığı zaman herkesten daha çok koşar ve daha agresif oynar. Ama tabii ki 2 oyuncu eksik hissi olmamalı. Mevcut diğer aktörleri hazırlamak gerekiyor. Beşiktaş güçlü bir kadroya sahip. Orta sahayı ve 2 forveti düşündüğümde inanamıyorum. Bir tür rehavet var. "

"Futbolcular yüreklerini ortaya koyarsa..."

İsmail ilk geldiğinde  Trabzonspor Tass'ta Beşiktaş'ın harika bir maçını izledik. "Bu adam bir haftada ne katıyor?" dedim. Ama sonra eklemediğini görüyoruz. Teknik direktör değişikliği nedeniyle oyuncuların motivasyonu yüksek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.