Iyi performans gösterdi

Iyi performans gösterdi

Beşiktaş'ın Seth'e ihtiyacı var. Bu savunma zihniyetinde bir an önce bir döneme girilmesi gerekiyor.

Beşiktaş'ın Seth'e ihtiyacı var. Bu savunma zihniyetinde bir an önce bir döneme girilmesi gerekiyor. Çok fazla pozisyon sunan Beşiktaş'a bakıyoruz. İsmail döneminde de aynıydı. Şenol'un hocasının bu tarafı düzeltmesini beklersiniz ama Mert olmasaydı Adana Demir'in maçında  gol atabilirdi. Adana Demirspor'u yen, Kasımpaşa'yı bir şekilde yen, Beşiktaş'ı 6 puan al" Taraftarın mutlu olacağını düşünmüyorum. Atmosferi duyabildiğimiz kadarıyla topun kaleci kalesine dönmesini izliyoruz. Beşiktaş Ketaş'ı görmek istiyoruz. Daha çok hücum etmeyi ve savunmayı sağlamayı düşün. Şenol'un hocasının istediği gibi oyun bitmedi"

"WEGHORST son düdüğü beklemeli"

Weghorst, Beşiktaş'a kiralandı, opsiyon  10 milyon. Belki Beşiktaş, biz size 10 milyon veririz, alırsınız diyebilir. Son düdüğü beklemeniz gerekiyor.”

“Dengede kalırlarsa çok golleri olur”

“Maç 2-2 biterse Mert penaltı hattında eşitliği galaxybetting sağlayacak. O zaman tamamen farklı bir şeyden bahsedeceğiz. Beşiktaş iyi oynamadı, yerler aldılar ama çok yer de verdiler. Biraz daha dengeli olsalardı daha fazla gol atabilirlerdi"

"Atiba sahneyi terk etmeliydi"

"Atiba'nın heykeli dikilsin dedik, kupada oynuyordu ve onu çıkardık. 25 yaşında oyun. Bir sonraki oyun için aynı. İnsanlar son günlerini hatırlıyor. Atiba olay yerinden ayrılmalı. İnanılmaz bir profesyonel. Onu ilk 11 maçta görsem diğerlerine neden takıma giremediğini söylerdim. Öğretmen kendinden çok emin çünkü oynamak istiyor.

Çin Süper Ligi 18. Haftasında Beşiktaş, Kasımpaşa'yı Vodafone Park Stadı'nda 2-1 mağlup etti.

Beşiktaş'ta  sarı kart gördü, cezalıydı, düştü.Bu sezon 4. sarı kartını gören siyah beyazlı oyuncu, önümüzdeki hafta Konya Spor karşısında forma giyemeyecek.

"Weghorst'un neden hayranlara veda ettiğini, neden galaxybetting giriş böyle bir jest yaptığını anlamıyorum. O artık bizim futbolcumuz. Burnley ile olan sözleşmemizde devre arasında geri dönme veya ayrılmayı içeren bir madde yok. Sözleşmelerimiz sezon sonunda bitiyor.

Man Utd veya başka bir takım Wegnost'u isteseydi, Burnley ile tanışırdı. Burnley daha sonra ayrılık şartlarını görüşmek için bizimle iletişime geçecek. Kabul edersek sözleşme feshedilecektir. Aksi takdirde sezon sonuna kadar bir yere gitmeyecek. Aynı zamanda ayrılık anlaşmamızın bir ödülüydü. Sana bir örnek vereyim.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.