İstikrar ve maliyet kontrolü gereklilikleri gibi kriterleri içerir

İstikrar ve maliyet kontrolü gereklilikleri gibi kriterleri içerir

Ödeme gücü gereklilikleri, futbol kulüplerine, çalışanlara, SGK ve vergi makamlarına, UEFA ve TFF'ye borç olmadığı anlamına gelir.

Ödeme gücü gereklilikleri, futbol kulüplerine, çalışanlara, SGK ve vergi makamlarına, UEFA ve TFF'ye borç olmadığı anlamına gelir. Kararlılık ve maliyet kontrolü gereksinimleri Stabilite gereklilikleri açısından, futbol gelir sapma oranını kabul edilebilir bir aralıkta tutmak gerekir. Personel gider oranı kavramı, gider kontrol gerekliliklerinde görünür. Bordro maliyetleri ve çalışanların toplam amortismanlarının ciro + transfer sonucuna oranı %70 ile sınırlandırılmıştır. Kural, 2023-24'te %90 ve  2024-25'te %80 olarak geçerli olacak.

Maliyet kontrolü gerektirmeyen ulusal lisans

Avrupa lisansı almak için kulüplerin ödeme gücü, istikrar ve maliyet kontrolü gereksinimlerini karşılaması gerekir. Ulusal lisanslar için maliyet sınırlama gereklilikleri dikkate alınmaz. Beşiktaş teknik heyeti, Kasımpaşa maçı öncesi baymavi takımın yıldız golcüsü Wout Weghorst'a güveniyor. Adana Demir'in son maçını kaçıran Hollandalı oyuncu, Vodafone Park'ta attığı golle taraftarını 3 puan öne geçirmeye çalıştı. Spor Toto Süper Lig'de zirvede bir puan gerisinde bulunan Kara Kartallar, yarın Kasımpaşa ile galibiyeti paylaşacak. Beşiktaş, Lacivert Beyazlılar'ı yenerek ümidini canlı tutmayı ve zirveye ulaşmayı umuyor.

Blackhawks'ın Hollandalı yıldızı Woerter Weghorst, Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'ndaki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Yıldız forvet, Blackhawks'a dönüşünde aktifliğini sürdürürken, Adana DeMillespor'un son maçı boşa çıktı.

15 maçta 11 gol attı

yaşındaki forvet 15 maçta 7 gol ve 4 asist kaydetti. Bu sezonun ligine Kasımpaşa galibiyetinin adı verilmeli. Weghorst, hafta boyunca  takım olarak etkili bir profil sergiledi ve bugünkü maçın nakavt darbesi o olacak.

Ozan Tufan adım adım Beşiktaş'a  geliyor

Tecrübeli oyuncu için Hull City kulübüyle temas hızlandı ve hem Siyah hem Beyazlılar orta sahadaki boşluğu doldurmak için kadrolarına katılmak istiyor. Erken müzakerelerde bir kiralama teklifine yaklaşma konusunda agresif olmayan ve bir baymavi giriş tavsiye alan Birleşik Krallık ekibi, 'kiralama + satın alma seçeneği' teklifini coşkuyla değerlendirdi. Siyah Beyazlıların kiralama teklifi, Başkan Yardımcısı Emre Kocadağ'ın Hull City patronu Acun Ilıcalı ile görüşmesinin ardından "Sizi kiralayacağız ama  satın alma zorunluluğu var" sözleriyle gündeme geldi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.