İnönü'den kirli ittifak

İnönü'den kirli ittifak

Şişli Halkı'nın mallarını çar çur ettirmeyeceğim, yeşil alan için yer bulamıyorum diyen İnönü'nün şimdilerde Şişli'nin mallarını sattırabilmek için kirli ittifaklar peşinde olduğu ortaya çıktı.

 

İnönü Şişli Belediyesi'ne ait çok önemli yerlerdeki taşınmazları satmaya hazırlandığı bunun için de yoğun kulisler yaptığı ifade ediliyor.
BU YERLER NERELER?
Bu yerlerden biri Şişli Belediyesi binasının yanıbaşında bulunan paha piçilemez benzin istasyonuna kiralanan arsa. 
Bir diğeri Şile'de Kağıthane Belediyesi ile ortak olan ve Şişli Belediyesi'nin sosyal tesisinin olduğu alan.
Ve son olarakta Sosko İş Merkezi
İNÖNÜ MECLIS ÜYELERINE YINE KESENIN AĞZINI AÇACAK
İnönü'nün bu yerleri satabilmesin için de Şişli Belediye Meclisi'nden yetki alması gerekiyor. 
İnönü'nün CHP'li meclis Üyelerine Kent-Yol aracılığı ile yine kesenin ağzını açtığı belirtiliyor. Öyleki; İnönü bu iş için gizli ve özel de bir ekip kurdu.
Bu olayla ilgili de yine CHP'li bir belediyede başkan yardımcılığı yapan ve bulunduğu belediyede sansasyonlara uzaklaştırılan birini sırf bu iş için Kent-Yol'da görev verdiği kesinleşti.
İnönü CHP'li meclis üyelerini Kent-Yol ile ikna edebilirse Haziran meclisinde satış ile ilgi yetki alabilmek için girişimde bulunacak.
Kardeş belediye adı altında birçok belediyeye yardımda bulunan İnönü'nün arsaları satma gerekçesi olarakta belediyenin borcunu ödemek olduğu bahanesi öne süreceği ifade ediliyor.
İNÖNÜ YEŞIL ALAN İÇİN YER BULAMIYORUZ DEMİŞTİ
İnönü Şişli'de yeşil alan için hiç yer bırakılmamış demişti. O günlerde yeşil alan için yer bulamayan İnönü'nün bu gün bulduğu yeşil alana yine dev inşaat alanı yaratacak olan ranta ve şaibelere açık bu satış için bunca çaba göstermesi dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum