İnönü Şahin’i görevden alamadı ama müdürlüklerini azalttı

İnönü Şahin’i görevden alamadı ama müdürlüklerini azalttı

İbrahim Şahin’i görevden alamayan İnönü; dün İbrahim Şahin’e bağlı müdürlükleri azaltması adeta Şişli Gazetesi olarak yaptığımız haberi doğrular nitelikte oldu.

İNÖNÜ’NÜN GİZLİ ANLAŞMASI

Hayri İnönü Nisan meclisinde yapılacak seçimler öncesinde istediği sonuçların alabilmek ve de kendisini 2019 yılında tekrar aday yapacağına inandığı kişilerle iki başkan yardımcılığı karşılığında anlaşmaya varmıştı. Dolayısıyla da acilen iki başkan yardımcılığı koltuğunun boşaltılması gerekiyordu.

İNÖNÜ’NÜN KENDİSİNİ İSPAT ETMESİ GEREKİYORDU

İnönü yine belediye dışından özel ekibi ile hemen Esra Bozyazı Daylan ve İbrahim Şahin’in görevden alınmasına karar verdiler. Çünkü; Hayri İnönü’ye güvenemedikleri için Pazartesi gün yapılacak meclis öncesi anlaşmaya vardıkları isimlere bir şeyler ispat etmesi gerekiyordu.

ŞİŞLİ GAZETESİ BİR SKANDALI ENGELLEDİ

Cuma günü alelacele hemen talimat vererek Esra Bozyazı Daylan’a görevden alındığı yazısı yazıldı. İbrahim Şahin için daha yazı yazılmadan Şişli Gazetesi olarak haber yaptık. Bu haber üzerine belediye karıştı. İnönü’ye gerek parti yönetiminden gerekse de halktan tepkiler gelmeye başlamıştı.  

İBRAHİM ŞAHİN DEVLET MEMURU OLDUĞU İÇİN

GÖREVDEN ALINSA DA MAHKEME YOLUYLA DÖNECEKTİ

Bu tepkilerin en önemli nedenlerden biri de İbrahim Şahin’in devlet memuru statüsüne sahip olmasıydı. İnönü bunu atlamıştı ya da düşünememişti veya bilmiyordu. İbrahim Şahin görevden alınsa da devlet memuru olması münasebetiyle mahkeme yoluyla çok kısa bir süre sonra geri görevine dönecekti. Bu olay İnönü’ye anlatılınca çark etti ve ben görevden almadım diye açıklama yaptı.

Ama belediyedeki çalışanlar da İnönü’nün İbrahim Şahin için de görevden alınma yazısı için talimat verdiğini biliyordu.

İNÖNÜ’NÜN SON KARARI ADETA HABERİMİZİ TEYYİD ETTİ

Bu gelişmelere rağmen görevden alamayan İnönü aynı gün apar topar İbrahim Şahin’e bağlı Veteriner Müdürlüğü’nü aldı. İnönü’nün bu hareketi ile Şişli Gazetesi olarak yaptığımız haberi adeta teyyid etmiş oldu. Bu vesileyle Şişli Gazetesi Hayri İnönü’nün bir skandalını daha önlemiş oldu.

Ama gazetemize gelen istihbaratlarda İnönü’nün tüm uyarılara rağmen Şişli Belediyesi’nde başkaca skandallara imza atmaya hazırlandığı yönünde.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum