İnönü Daylan’dan aldığı makamı elinde koz olarak tutuyor

İnönü Daylan’dan aldığı makamı elinde koz olarak tutuyor

Şişli siyasi kulislerinde; Hayri İnönü’nün görevden aldığı Esra Bozyazı Daylan’ın makamını Nisan Ayı meclisindeki komisyon seçim sonuçlarını etkilemek için elinde koz olarak boş tuttuğu ifade ediliyor.

İNÖNÜ’NÜN HAMLELERİNİ HABER YAPMIŞTIK

İnönü Şişli Belediye Meclis Başkan Vekili Bayram Özata başta olmak üzere daha birçok komisyon üyelerini istemediğini uzun süredir ifade ediyordu. İnönü bununla ilgili de birçok hamleler yapmıştı. Şişli Gazetesi olarak ta bunu tüm okurlarımızla paylaşmıştık.

İNÖNÜ MAKAMI KOZ OLARAK KULLANACAK

İnönü seçim öncesi en büyük hamlesi de görevden aldığı Esra Bozyazı Daylan’ın boş olarak tuttuğu başkan yardımcılığı makamı olacak. İnönü iki başkan yardımcılığı için anlaşma yapmıştı. Teke düşen başkan yardımcılığı koltuğunun seçim sonuçlarını nasıl etkileyeceği şimdiden merak konusu oldu.

ŞİŞLİ GAZETESİ’NİN HABERİNİN

DOĞRU OLUP OLMADIĞI ORTAYA ÇIKACAK

Şişli Gazetesi olarak yaptığımız haberlerin doğruluğunu gösterecek olan Nisan Ayı Meclisi önümüzdeki hafta gerçekleşecek. Seçim sonuçlarından sonra yapılacak atamalardan ve seçim esnasında yaşanacak olaylarla Şişli Gazetesi’nin yaptığı haberlerin doğru olup olmadığı netleşecek.  

Şartlar ne olursa olsun Şişli Gazetesi olarak Şişli’de yaşanan sansasyonların ve gizli pazarlıkların izini sürmeye devam edeceğiz. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum