Hüseyin Özdemir yeniden Sarıyer İlçe Başkanı

Hüseyin Özdemir yeniden Sarıyer İlçe Başkanı

AK Parti Genel Merkezi ile İstanbul İl Başkanlığı, ilçe yönetimini yeniden kurma görevini mevcut ilçe başkanı Hüseyin Özdemir'e verdi.

 TEMAYÜLDE ÖZDEMİR ÇIKTI

İlçe başkanı için yapılan temayül yoklamasında belediye meclis üyeleri, ilçe yönetimi, mahalle başkanları, kadın kolları oy kullanmıştı. Toplam 104 oyun kullanıldığı temayül yoklamasında teşkilatın Hüseyin Özdemir’den memnun oldukları yönünde oy kullandığı öğrenildi. 

GÖREV ÖZDEMİR'E TEBLİĞ EDİLDİ
Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ile AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu durum değerlendirmesi yapmak için İl Başkanlığı’nda yaklaşık 2 saat süren bir toplantı yaptı. Temayül sonuçlarının da değerlendirildiği toplantıda Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir’le devam etme kararı çıktı. Günlerdir devam eden dedikodulara son noktayı koyan İl Başkanı Aziz Babuşçu, İlçe Başkanlığı görevini Hüseyin Özdemir’e tebliğ etti. Yeni yönetim listesi önümüzdeki günlerde tamamlanacak. 


ÖZDEMİR; "2014'TE SARIYER'İ ALACAĞIZ" 
Teşkilata konuşan Hüseyin Özdemir; "Genel Merkezimiz, İl Başkanlığımız ve teşkilatımız birlik ve beraberlik içerisinde bizimle çalışmak istediklerini söylediler. İl Başkanımıza ve Genel Merkezimize bize karşı gösterdikleri bu teveccühten dolayı çok teşekkür ediyorum. Bize olan güvenlerini boşa çıkartmayacağız ve 2014’te Sarıyer’i alarak inşallah onlara hediye edeceğiz. Şunu da belirtmek istiyorum, bu yaşanılan değişiklik tamamen bir coğrafi değişikliktir. Sarıyer’e yeni katılan Ayazağa, Maslak ve Huzur mahallelerimizden de yönetime arkadaşlarımız katılacak. Süreç tamamen bununla alakalıdır. Sarıyer’imiz büyüdü dolayısıyla hedeflerimiz de daha da büyüdü. AK Parti’de bir huzur ortamı vardır. Birlik ve beraberlik içerisinde herkesi kucaklayarak hedeflerimize doğru yürüyoruz” dedi.



Salih Güzel, “Diğer %50’nin peşindeyiz”
Öte yandan süreçte adı geçen AK Partili Salih Güzel ise basınla yaptığı sohbette; "AK Parti’de müthiş bir enerji var. Kişisel hesaplarımız yok bizler teşkilatçıyız. Dolayısıyla bu toplumun %50 desteği bizde. Biz birlik ve beraberlik içerisinde diğer %50’nin peşindeyiz. Hepimizin mücadelesi budur. Her zaman ilçe başkanımızın arkasında durduk. Ayrıca çıkan haberlere de sadece gülüp geçtik” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.