Her zaman iyi oynayacaksın demek değil

Her zaman iyi oynayacaksın demek değil

3 puan çok önemli Oyunu 3-4 günde bir  oynayacağız.

3 puan çok önemli Oyunu 3-4 günde bir  oynayacağız. Birkaç önemli haftaya giriyoruz. Bu maçları temiz bitirmek istiyoruz. Bir şampiyonluk maçındayız. "Şu ifadeleri kullandı. Beşiktaş'ta top oyunu olayına rağmen  kaleci Mert Günok'un yaptığı kurtarışla Kasımpaşa'nın bulunduğu pozisyonu adeta  kurtardı. Tecrübeli eldiven rakibin gol atmasına izin vermedi ve siyah beyazlılar adeta oyunda kaldı. .

Mert Günok, 22. dakikada Ben Ouanes'in  zamanında yaptığı şut nedeniyle reddedildi, ancak Fall'ın çabasını 43. dakikada kaçırdı. Fransız medya kuruluşu Foot Mercato'ya göre Premier Lig devleri Manchester United, Walter Weghorst'u imzalamak için pazarlık yapıyor. Red Devils'in Hollandalı forvetle anlaşmanın eşiğinde olduğunu unutmayın.

Sürücü öyle dedi

Wout Weghorst'un bu sevinci kısa sürede kazansana sosyal medyanın gündemine oturdu. Hollandalı golcü teknik direktör Simon Ziomre, Walter Weghorst'un gol sevincine ilişkin yaptığı açıklamada, "Her şey yolunda. Taraftarlara "güle güle" diye bağırırken gol atan Weghorst'un sevinci programa yansıdı. Hollandalı oyuncunun durumuyla ilgili geçici olarak endişeler olsa da aynı zamanda Foot Mercato'dan da yıldırım gibi bir açıklama geldi.

Kaynaklara göre Manchester United, Beşiktaş'tan Wout Weghorst'a transfer  için görüşüyor. Beşiktaş'ın tecrübeli forveti Cenk Tosun,  Vodafone Park'ta siyah-beyazlı formayla en çok gol atan oyuncu rekorunu egale etti. Cenk Tosun, Vodafone Park'ta 23. golünü Kasımpaşa'ya karşı maçın 28. dakikasında kaydetti. Cyle Larin, 41 maçta  23 golle Vodafone Park'ta en çok gol atan oyuncu rekorunu tek başına elinde tutuyor.

Beşiktaş, Premier Lig'in 18. haftasında Kasımpaşa'yı konuk edecek. Beşiktaş ilk yarıyı 2-0 tamamladı. Beşiktaş adına ikinci golü atan Wout Weghorst'un kafası karıştı. Weghorst golün ardından tribünlere el salladı ve Beşiktaş'ın rozetini öptü. Weghorst tribünlere el salladı ve "güle güle" dediği görüldü. Hollandalı yıldız golünü kutlarken gözlerinden kazansana giriş yaşlar boşanırken, bu sevinç halk tarafından veda olarak yorumlandı. Siyah beyazlı taraftarlar, Kasımpaşa maçı öncesi  gündemde olan uluslararası transfere tepkili Beşiktaş-Kasımpaşa karşılaşmasının başlamasına kısa bir süre kala Ozan Tufan'ın transferi için Vodafone Park'ta tribünlerden tepkiler geldi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.