Hazır yemekte güven ve kalite

Hazır yemekte güven ve kalite

Ufuk Yemek Genel Müdürü Şenol Kahraman, tüketicilerin yemek alırken mutlaka üretim yerlerini çat kapı gezebilecek şekilde seçmeleri, kullanılan malzemelerin markalarını üretim izin ve sertifikalarını, mahsursuz olup olmadıklarını kontrol etmelerini tavs

 Yenilenen yerinde Ufuk Yemek Genel Müdürü Şenol Kahraman ile  özel bir söyleşi yaptık. 

Ufuk Yemek ne zamandır var?
Ufuk Yemek: Toplu yemek sektöründe kaliteli ve lezzetli yemekler üretmek üzere 2012'de kurulmuş yeni bir şirket.Ancak daha önce farklı bir şirket adı altında on yılı aşkın tecrübeye sahip profosyenel kadrosuyla yenilenen yüzüyle Seyrantepede 1200 m2 lik yeni binasında bütün üniteleriyle hizmetlerine devam etmektedir.
Misyon ve vizyonu nelerdir?
Yemek hizmeti sunduğumuz insanlara Helal Gıda kriterlerini gözeterek sağlıklı, güven içerisinde yemeğin girdilerini (ham maddelerini ) düşünmeden gönül rahatlığıyla yemek yemelerini sağlamaktır.
Bu güne kadar izlediğimiz çizgiyi bozmadan, üstüne katarak vermiş olduğumuz hizmetin kalitesini kendimizin değil de; yemeklerimizi yiyen insanlar tarafından başkalarına anlatılmasını sağlamak, bizim için büyümeden daha büyük bir başarıdır.
Servis yapılıyor mu?
Taşıma yemek üretiminin yanı sıra her türlü özel organizasyonlarda (Piknik Organizasyonları, Gemi Turları, Dernek Vakıf Yemekleri, Özel Günler) kendi ekibimizle güvenilir hizmet sunmaktayız.
Ne tür yemekler üretiyor?
Özel Günlerde müşterilerin istekleri doğrultusunda karşılıklı görüşmelerle alternatif menüler sunmaktayız.
Yemek üretiminde nelere 
dikkat ediyor?
Yemek Üretiminde bizim için olmazsa olmaz Hammaddenin misyonumuza uygun kriterler dahilinde temin edilip hijyen kuralları çerçevesinde üretilmesi ve tüketiciye sevk edilmesidir.
Günlük üretim 
kapasitesiteniz nedir?
Fabrikamız Günlük ortalama 5000 kişilik yemek üretme kapasitesine sahiptir.
Yemek sektörünün 
bulunduğun durum nedir?
Her şeyden önce hazır yemek sektörü için klasikleşmiş menfi cevaplar vermekten her zaman kaçınıyoruz. Zira bu işi layıkıyla yapanları da gölgelemiş oluruz. Maalesef bu sektör hileye açık, her türlü suistimalere müsait durumda. Katkı maddeleriyle allayıp pullayıp görsel sunumlar ve güzel ambalajlarla hakikatte olmayanı pazarlayıp satmak mümkün oluyor.
İnsanlar hazır yemek alırken   nelere dikkat etmeliler?
Bizim kanaatimiz tüketicilerin yemek alırken mutlaka üretim yerlerini çat kapı gezebilecek şekilde seçmeleri kullanılan malzemelerin markalarını üretim izin ve sertifikalarını, mahsursuz olup olmadıklarını kontrol etmelerini tavsiye ederiz.
Ufuk yemeğin hedefleri         nelerdir?
Gıdada asıl konu güvenilirlik ve helal gıda kriterlerine göre üretilen hammaddelerin temini ve ona göre üretilip servis edilmesidir. En önemli kriter boğazımızdan geçen lokmaların HELAL, GÜVENİLİR yani MAHSURSUZ olması olmazsa olmazımızdır. 
Son olarak anlattıklarınıza
eklemek istedikleriniz var mı?  
Sonuç olarak yemek alırken güven vermeyen yerlerden ziyade şeffaflığı önde tutan her türlü denetime açık kurum ve kuruluşlardan hizmet almaya dikkat edilmelidir.
---------
Tel: 212 280 39 95
Fax: 0212 280 39 97
e mail: ufukyemek@gmail.com
Web: www.ufukyemek.com
Adres: Seyrantepe Mah. 
Barbaros Cad. Binnur Sok. 
No: 11 Kağıthane / İST

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.